Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας: η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο μωράκι τους!

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας και η πρωταθλήτρια Βασιλική Μιλλούση.

Advertisement

Στην οικογένειά τους πλέον υπάρχει ένα νέο μέλος, μία ακόμη μικρούλα. Η μπέμπα τους γεννήθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής σε γνωστό μαιευτήριο των Βορείων Προαστίων. Κι έτσι η ενός έτους Σοφία τους, έχει αδερφούλα.

Το ζευγάρι δημοσίευσε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία με το νεογέννητο όπου ζητάει από τους φίλους τους αντί να φέρουν δώρο στη μικρή, να δωρίσουν το αντίστοιχο ποσό στα Παιδικά Χωριά SOS “για να χαρούν και άλλα παιδιά αυτές τις γιορτινές μέρες”.

Advertisement

Γράφουν συγκεκριμένα δίπλα από τη φωτογραφία με την μπεμπούλα τους:

«3 Δεκεμβρίου 23:57 η Μπέμπα μας απέκτησε την αδελφούλα της!! Διπλή πλέον η χαρά διπλή η ευλογία να βλέπουμε την οικογένεια μας να μεγαλώνει. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές!! Τα λουλούδια και τα αρκουδάκια είναι πάντα ευπρόσδεκτα αλλά αυτή την στιγμή θα σας παρακαλούσαμε να δωρίσετε το ποσό αυτό στα Παιδικά Χωριά SOS για να χαρούν και άλλα παιδιά αυτές τις γιορτινές μέρες.

Advertisement

Ευχαριστούμε πολύ τον Γιατρό μας Παναγιώτη Μπέττα που νιώθουμε τόσο ασφαλείς μαζί του , την Μαία μας Γωγώ αλλά και το προσωπικό του @omilosiaso και τον ίδιο τον όμιλο που όλες αυτές τις μέρες μας έκαναν την διαμονή μας πιο εύκολη!

Πληροφορίες για το πώς μπορείτε να βοηθήσετε θα βρείτε στο story μας !»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement