Βασίλης Μπισμπίκης: Τα πάντα για τη ζωή του – Από τα νεανικά άγρια χρόνια μέχρι το σήμερα!

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μπήκε φέτος στις Άγριες Μέλισσες και ως Βόσκαρης, αναστάτωσε με τη σειρά του το Διαφάνι και την οικογένεια της Ελένης.

Advertisement

Ο ηθοποιός εκτός από εξαιρετικός ερμηνευτής είναι και από τους πιο γοητευτικούς άντρες του χώρου του.

Πόσα ξέρουμε όμως γι’ αυτόν;

Advertisement

Καταρχήν να πούμε ότι γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λουτράκι Κορινθίας.

Είναι 43 ετών, παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη κι έχουν 1 γιο.

Advertisement

Μέσα από συνεντεύξεις που έχει δώσει κατά καιρούς έχει δηλώσει:

«Δεν είχα εύκολη ζωή, νιώθω να ωρίμασα πολύ γρήγορα. Μεγάλωσα σε μια επαρχιακή πόλη, το Λουτράκι, κι αυτό δεν ήταν εύκολο για ένα ανήσυχο παιδί σαν κι εμένα. ‘Ημουν πανκ με ένα μπλε λοφίο στο κεφάλι, φορούσα σκουλαρίκια και είχα τατουάζ. Με λίγα λόγια ήμουν δακτυλοδεικτούμενος και γεμάτος οργή.»

«Άφησα το σχολείο στην τρίτη γυμνασίου. Ένιωθα ότι το το σχολείο μου όριζε τη σκέψη, ήθελε να με κάνει ρομποτάκι.»

«Μεγαλώνοντας δούλεψα σε μαγαζιά ως σερβιτόρος, μπάρμαν και πορτιέρης, είδα από κοντά τον κόσμο της νύχτας και του περιθωρίου.»

«Είμαι έντονος άνθρωπος. Πολύ. Παρορμητικός, υπερκινητικός και επιφανειακά εξωστρεφής – γιατί έχω πολλά κλειστά παράθυρα.»

«Πριν το θέατρο είχα δουλέψει ως σιδεράς, κρεοπώλης, σοβατζής, μπάρμαν, υδραυλικός, πορτιέρης… και τρία χρόνια ως κρουπιέρης σε καζίνο.»

«Για το ρόλο μου στις ‘Άγριες Μέλισσες, μου στέλνουν μηνύματα στο Instagram του τύπου “αλήτη”, “τι κάνεις στην Ελένη” και τα λοιπά. Εντάξει, δεν απαντάω.»

«Παναθηναϊκός είμαι, στον Παναθηναϊκό πηγαίνω, όποτε μπορώ γήπεδο και δεν έχω παράσταση. Ε παλιά ήμουν χουλιγκάνι του Παναθηναϊκού. Έμπαινα στα ντου, στις πορείες, όπου μπορούσα χωνόμουν. Έχω παίξει ξύλο, έχω φάει ξύλο. Άνθρωπος του γηπέδου. Τώρα δεν είμαι, αλλά αν βρεθώ στη στιγμή δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω.»

«Έχω ένα γιο. Πάντα ήθελα να γίνω πατέρας. Είναι μεγάλη ευτυχία. Νομίζω ότι είμαι καλός πατέρας, αλλά θα δείξει . Το παιδί, μετατοπίζει τις ευθύνες και τις προτεραιότητες. Με τράβηξε από την τρέλα της δουλειάς και με έκανε καλύτερο ως καλλιτέχνη.»

«Δεν είμαι πολύ αυστηρός πατέρας, του κάνω όλα τα χατίρια. Είναι πολύ ζωηρός. Ήμουν και εγώ και είμαι ακόμη. Μου αρέσει που είμαι ζωηρός. Αλλάζω από την ημέρα που έχει γεννηθεί ο γιος μου. Δεν μετανιώνω που ήμουν ζωηρός όταν ήμουν μικρός. Για τον γονιό είναι ένα άγχος. Η σύζυγός μου είναι πιο μαμά. Είναι ο άνθρωπος που μεγαλώνει το παιδί. Είναι πιο πολλές ώρες μαζί του η Κωνσταντίνα. Είναι και πιο αυστηρή. Είναι η μαμά. Και απέναντί μου. Εγώ χαλάω το γλυκό!»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement