Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Η απίστευτη αμοιβή που του έδωσαν σε αμερικανική ταινία!

Δύο υπέροχοι κωμικοί, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και ο Γιώργος Κωνσταντίνου ήταν χθες οι καλεσμένοι στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης».

Advertisement

Στη διάρκεια της συζήτησής τους, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μας ξάφνιασε με την αποκάλυψη που έκανε σχετικά με μία υπέρογκη αμοιβή που έλαβε στο παρελθόν για συμμετοχή του σε αμερικάνικη ταινία!

Όπως είπε, για να παίξει μόνο σε 3 σκηνές, του έδωσαν ένα ασύλληπτο ποσό ενώ ήταν μόλις στις αρχές της καριέρας του, 18 ετών!

Advertisement

Το περιστατικό συνέβη τη δεκαετία του ’80, για τη συμμετοχή του στην αμερικανική ταινία «Summer Lovers», που γυρίστηκε στην Σαντορίνη.

«Ήταν το 1980 με 1981, το μαλλί μου ήταν αφάνα, σγουρό σαν καρούλι και μακρύ… Είχα μία φίλη και μου είπε «θα γίνει μία ταινία, θέλεις να περάσεις από casting να σε δει ο Αμερικάνος σκηνοθέτης;». Έρχομαι από Θεσσαλονίκη Αθήνα, με βλέπει ο σκηνοθέτης με το σγουρό μαλλί και με ήθελε… άλλωστε τρεις σκηνές ήταν!» είπε ο ηθοποιός.

Advertisement

«Το αστείο ήταν ο τρόπος που μου τηλεφώνησαν για να μου πουν για τα χρήματα. Το 1980-81 ο μέσος μηνιαίος μισθός ήταν 9,000 – 12,000 δραχμές. Μου λένε, λοιπόν, ποιο είναι το κασέ σας; Μου έφυγε το ακουστικό, δεν ήξερα καν τον όρο κασέ. Λέω δεν ξέρω, πείτε μου εσείς. Μου λένε 150,000 δραχμές είναι καλά; Πήγα να λιποθυμήσω! Λέω ναι», περιέγραψε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Και συνέχισε λέγοντας:

«Φτάνω στη Σαντορίνη -κάθισα μία εβδομάδα για 3 γυρίσματα. Μου είχαν πει ότι θα σας δώσουμε τώρα το 1/3 της αμοιβής, με το που φτάσετε θα πάρετε το άλλο 1/3 και πριν φύγετε το άλλο 1/3. Με το που θα φτάσετε να πάτε να πληρωθείτε σας παρακαλώ, μου είπαν. Εγώ λέω που να πάω, παιδί 18 χρονών… Την άλλη μέρα στο γύρισμα, με έπιασαν από το αφτί και μου λένε γιατί δεν ήρθατε να πληρωθείτε;».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement