Αντώνης Σρόιτερ: H απάντηση του για την εκπομπή που δεν προβλήθηκε – «H συγκυρία ήταν ακατάλληλη»

Την δική του απάντηση μέσω twitter θέλησε να δώσει ο Αντώνης Σρόιτερ σχετικά με την εκπομπή Tik Talk που επρόκειτο να προβληθεί χτες βράδυ στον Alpha. Παρά την προβολή του τρέιλερ της εκπομπής ο Alpha αποφάσισε τελευταία στιγμή να μην προβληθεί.

Advertisement

Ο Γρηγόρης Πετράκος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή που τελικά δεν είδαμε ποτέ. Οι αντιδράσεις ήταν έντονες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο Αντώνης Σρόιτερ θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Η ανάρτηση του:

Advertisement

«Καλημέρα σε όλους. Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους…

Η εκπομπή που δεν προβλήθηκε, έδινε για πρώτη φορά τη δυνατότητα σε κορυφαίος λοιμωξιολόγους και άλλους κορυφαίους Έλληνες και ξένους επιστήμονες, να αποδομήσουν έναν προς έναν, με στοιχεία, έρευνες και αριθμούς, όλους τους ισχυρισμούς των συνωμοσιολόγων και αρνητών. Ισχυρισμοί που διαδίδονται μήνες τώρα, χωρίς κανέναν αντίλογο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ακριβώς επειδή δεν αποδομούνται, φουντώνουν και βρίσκουν υποστηρικτές.

Advertisement

Είμαι της άποψης, ότι μπροστά σε μια επικίνδυνη άποψη ή θεωρία, στέκεσαι απέναντι, την κοιτάς στα μάτια και τη συντρίβεις με στοιχεία και ντοκουμέντα. Δεν προσποιείσαι ότι δεν υπάρχει γιατί θα τη βρεις μπροστά σου. Κρίθηκε παρ’ όλα αυτά ότι η συγκυρία ήταν ακατάλληλη», έγραψε ο Αντώνης Σρόιτερ.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement