Big Brother: Δημήτρης vs Αντιδημάρχου! Μπαίνει μέσα κι αγορεύει

Παρασκευή και 13 σήμερα και θα είναι μία δύσκολη βραδιά για τους παίκτες του Big Brother αφού θα έχουμε μία ακόμη αποχώρηση.

Advertisement

Στο χθεσινό επεισόδιο της Πέμπτης παρακολουθήσαμε τα αγωνίσματα για το βέτο, το οποίο κέρδισε ο Δημήτρης Κεχαγιάς, και το χρησιμοποίησε για να σώσει την αγαπημένη του, Σοφία.

Έτσι απόψε υποψήφιοι για να αποχωρήσουν από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ είναι οι Άννα Μαρία, Ραμόνα και Χρήστος Μακρίδης. Και από αύριο στο σπίτι θα έχει μείνει πια η τελική δεκάδα.

Advertisement

Οι εντάσεις όπως είναι φυσικό συνεχίζονται ανάμεσα στους συμπαίκτες. Χθες ο Πυργίδης δεν κρατήθηκε και μίλησε εκνευρισμένος για τον συμπαίκτη και “φίλο” του, Χρήστο Μακρίδη.

Ο Δημήτρης θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι ο ίδιος κάνει “χαβαλέ” ενώ ο αντιδήμαρχος “αγορεύει”. Τους είπε χαρακτηριστικά:

Advertisement

«Καμία σχέση δεν έχει το παιχνίδι του αντιδημάρχου με το δικό μου. Εγώ κάνω το χάος, κάνω την τρέλα, κάνω τον χαβαλέ. Θέλω να συμμετέχουν όλοι! Αυτός δεν θέλει να συμμετέχει κανένας! Λοιπόν, μπορώ να κάνω εγώ το παιχνίδι που κάνει αυτός; Αυτός τι κάνει; Κάθεται εκεί, μπαίνει μέσα αγορεύει, λέει τα δικά του, Από κει και πέρα, άμα του κάνουν επίθεση, ή θα κάτσει ή θα πάρει το έπαθλο».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement