Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Σε μία καφετέρια ξεκίνησε η συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη!

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Λάμπρος από τις Άγριες Μέλισσες, συμπρωταγωνιστεί αυτό τον χειμώνα στο θέατρο, στην παράσταση «Την Πέμπτη, κύριε Γκρην» με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Advertisement

Στην πρεμιέρα της παράστασης, ο ηθοποιός μίλησε στους δημοσιογράφους κι αποκάλυψε πώς γνωρίστηκε με τον Φιλιππίδη και πώς ξεκίνησε η συνεργασία τους.

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη γνωριστήκαμε σε μια καφετέρια και μου πρότεινε το έργο. Πριν φτάσω σπίτι μου, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “έχουμε απίστευτη χημεία, ξέρω εγώ”. Και όντως, πραγματικά, ήξερε. »

Advertisement

Όσο για τις Άγριες Μέλισσες ο ηθοποιός είπε: «Δεν ξέρω τίποτα για το τέλος των Άγριες Μελισσών. Αυτή την εβδομάδα δεν έχω πάει καθόλου για γύρισμα, νιώθω ότι έχω φύγει από τις Άγριες Μέλισσες. Για να γίνουν κάποιοι άνθρωποι ήρωες, για να τους δει ο θεατής, πρέπει όντως να υπάρχει κάτι ουσιαστικό να ασχοληθούν.

Ο καθένας έχει το δράμα του, αλλά το δράμα μας δεν το πουλάμε, το κάνουμε τέχνη και πορευόμαστε με αυτό. Βιώνω την επιτυχία και εισπράττω την αγάπη του κόσμου στο ζενίθ. Η δημοσιότητα δεν είναι ότι πιο ήπιο για τον οποιονδήποτε, αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι, όπως ήμουν, είμαι».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement