Ευγενία Σαμαρά: «Στο δρόμο με αποκαλούν Στέλλα»

Η Ευγενία Σαμαρά η «Στέλλα» της τηλεοπτικής σειράς του ALPHA «Σασμός», έδωσε συνέντευξη στην κάμερα του «Happy Day».

Advertisement

«Με αποκαλούν Στέλλα στο δρόμο. Έχουμε πάρει πολύ αγάπη από τον κόσμο. Είμαι πολύ ευγνώμων» λέει η Ευγενία Σαμαρά στην κάμερα του «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη. Η Στέλλα Καμαριωτάκη του «Σασμού» ανοίγει τα χαρτιά της και αναφέρει το πόσο «χαρούμενη αισθάνεται που ξεκίνησε η σειρά», ότι της «άρεσε η πρεμιέρα και το πώς συνεχίζουν οι εξελίξεις», ενώ «ευχαριστεί το κοινό για την ανταπόκριση».

Η Στέλλα ξεσπά μετά τη δολοφονία του Άγγελου κάτι το οποίο «ήταν φυσικό από την πλευρά της» διότι «η Στέλλα δέθηκε με τον Άγγελο…Έλαβα μηνύματα που έγραφαν “καλά τώρα τον θυμήθηκες;”. Μα… είχαν ζήσει πράγματα μαζί. Κι επειδή ο Άγγελος ήταν ο πρώτος άνθρωπος, μετά από τον επίπονο χωρισμό της από τον Αστέρη, είχε ξεχωριστή θέση στην καρδιά της Στέλλας».

Advertisement

Η σχέση της με τον Αστέρη μοιάζει να αναθερμαίνεται. Τι θα γίνει; «Η Στέλλα θα έλθει κοντά με τον Αστέρη. Η οικογένεια του Αστέρη “θρέφει” τη Στέλλα, εάν σκεφτούμε τις εξελίξεις. Αναγκαστικά θα έλθει κοντά και με τον Αστέρη. Αυτό δεν αρέσει στο τηλεοπτικό κοινό. Είναι δύο άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί. Μπορεί να έλθουν κοντά και φιλικά. Για να δούμε…».

Στο εάν παρακολουθεί τον εαυτό της στην τηλεόραση απαντά: «Δεν τρελαίνομαι να βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση. Είναι λίγο αμήχανο, γιατί υπάρχει η κριτική ματιά». Ωστόσο… «σε κάποια δύσκολα γυρίσματα θα ανατρέξω να με δω για να διορθώσω τα λάθη μου».

Advertisement

Τέλος η Ευγενία Σαμαρά αναφέρθηκε στο ταξίδι που έκανε με τον σύντροφό της στην Αφρική («ήταν εμπειρία ζωής. Κολυμπήσαμε με δελφίνια στον ινδικό ωκεανό. ‘Άδειασα από τα βάρη που είχα μέσα μου») αλλά και στην αίσθηση που αποκόμισε κάνοντας ελεύθερη πτώση (ένιωσα να ανεβαίνει η αδρεναλίνη μου στα ύψη όταν έκανα ελεύθερη πτώση. ‘Ήταν τέλεια εμπειρία), ενώ έδωσε και μια συμβουλή ομορφιάς που ακολουθεί η ίδια κι αυτή δεν είναι άλλη από τη χρήση σπαθόλαδου!

Δείτε το απόσπασμα εδώ

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement