Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά! Έτσι έκαναν την πρώτη κοινή εμφάνιση στο «Πρωινό»

Ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στα παλιά του λημέρια! Στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό» που έχτισε πριν χρόνια με την τότε σύζυγό του Φαίη Σκορδά στον ΑΝΤ1.

Advertisement

Το ζευγάρι που από σήμερα θα συνεργάζεται ξανά επαγγελματικά, παρά του ότι έχουν πάρει διαζύγιο στην προσωπική ζωή, έκανε σήμερα την πρώτη κοινή εμφάνιση στην εκπομπή, μετά την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

Η εκπομπή ξεκίνησε με το νέο σήμα της όπου εμφανίζεται πλέον σε αυτό και ο παρουσιαστής.

Advertisement

Η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε αρχικά μόνη στο πλατό και μετά από αρκετά λεπτά όπου στεκόταν αμίλητη μπροστά στην κάμερα, έκανε νόημα στον Γιώργο Λιάγκα να μπει και να πάει στο πλευρό της.

Κι ύστερα ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος μεταξύ τους:

Advertisement

Φαίη: Καλώς επέστρεψες! Καλοστέριωτος!

Γιώργος: Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Να δούμε πόσο θα μας φτουρήσει αυτή τη φορά. Εντάξει; Εσύ καλά;

Φαίη: Μια χαρά.

Γιώργος: Πώς τα φέρνει η ζωή ε;

Φαίη: Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ.

Γιώργος: Ανοίξαμε έναν επαγγελματικό κύκλο μαζί με αυτήν εδώ την εκπομπή πριν από 10 χρόνια που στήσαμε τότε στο Mega. Την φέραμε στον ΑΝΤ1 3 χρόνια μαζί και τη συνεχίζεις 4 χρόνια μόνη σου με πολύ μεγάλη επιτυχία όλα αυτά τα 10 χρόνια και τώρα ξαναενωνόμαστε με μία εξαιρετική ομάδα. Το αγαπάω πολύ το Πρωινό. Θεωρώ ότι ο ΑΝΤ1 είναι το σπίτι μου και αυτή είναι η εκπομπή που άνθισα τηλεοπτικά. Αυτό που κάνουμε εμείς τώρα είναι ανθρώπινο και φυσιολογικό για τα δικά μου δεδομένα.

Φαίη: Καταλαβαίνετε ότι υπάρχει μια αμηχανία, μας ξέρετε…

Γιώργος: Σήμερα συναντιόμαστε με την Φαίη…

Φαίη: Τόσο κοντά…

Και μετά Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκαν μαζί τότε τους συνεργάτες τους: Δημήτρης Ουγγαρέζος, Τάσος Τεργιάκης, Νάνσυ Παραδεισανού.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement