Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται την Πέγκυ Ζήνα στην εκπομπή «ΑΝΟΙΧΤΑ»

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται την Πέγκυ Ζήνα, την Πέμπτη 19 Μαΐου στις 23:45 στο OPEN και τα λένε όλα «ΑΝΟΙΧΤΑ».

Advertisement

H Πέγκυ Ζήνα έρχεται στο «ΑΝΟΙΧΤΑ» σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί! Η αγαπημένη ερμηνεύτρια περιγράφει στην Αννίτα τα παιδικά της χρόνια δίπλα στη μητέρα της, τη γνωστή τραγουδίστρια Στέλλα Χρυσικοπούλου. Αποκαλύπτει τη λατρεία που είχε μικρή για το χορό και την υποκριτική, μιλάει για την απώλεια του πατέρα της στα δεκαπέντε της χρόνια, αλλά και για τη μεγάλη της απόφαση να ασχοληθεί ενεργά με το τραγούδι.

Ακόμα αναφέρεται στον «πόλεμο» που δεχόντουσαν οι νέες τραγουδίστριες, στα κέντρα που πρωτο-εμφανιζόντουσαν με αποτέλεσμα να έχουν ελάχιστο χρόνο στο μουσικό πρόγραμμα και ελάχιστη βοήθεια από τις δισκογραφικές της εποχής.

Advertisement

Η Πέγκυ Ζήνα μιλάει για το σύζυγό της Γιώργο Λύρα, ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη ζωή της και αποκαλύπτει πόσο τη βοήθησε να εκτοξεύσει την καριέρα της. Θυμάται, με πολλή αγάπη και συγκίνηση, την πρώτη γνωριμία της με τον Δημήτρη Μητροπάνο που ήταν σταθμός για εκείνη, αλλά και τη συνεργασία της με τον Μίκη Θεοδωράκη που της άλλαξε τον τρόπο σκέψης ακόμα και σε πράγματα εκτός μουσικής.

Η Αννίτα έχει ετοιμάσει μοναδικές εκπλήξεις για την καλεσμένη της, με τον παραγωγό Ηλία Μπενέτο,τον Χρήστο Δάντη, αλλά και τον Stan να αφηγούνται ιστορίες με πρωταγωνίστρια την Πέγκυ Ζήνα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μαζί με το συνθέτη της, Γιώργο Μουκίδη προσφέρουν στους τηλεθεατές του OPEN μια μοναδική unplugged εμφάνιση στην ταράτσα της Αννίτας με γνωστές επιτυχίες της αλλά και κλασσικά κομμάτια!

Advertisement

Για όλα τα υπόλοιπα; «ΑΝΟΙΧΤΑ» με την Αννίτα Πάνια.

Την Πέμπτη 19 Μαΐου στις 23:45 στο OPEN

Δείτε το τρέιλερ

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement