Η Τηλεθέαση του Survivor που φτάνει στα κόκκινα και οι δύο νέες παίκτριες που εισβάλλουν!

«Survivor 4»: Δυναμικοί χαρακτήρες, τολμηροί παίκτες και σκληρές δοκιμασίες συνθέτουν το πιο δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης. Η εβδομάδα που πέρασε άλλαξε τη σύνθεση των ομάδων και πλέον οι Μπλε και οι Κόκκινοι αναζητούν νέες ισορροπίες μεταξύ τους. Μέχρι στιγμής η συμβίωση φαίνεται να δυσκολεύει αρκετούς από τους παίκτες με ορισμένους από αυτούς να δημιουργούν ή να συντηρούν αντιπαραθέσεις.

Advertisement

Το απόλυτο παιχνίδι των ανατροπών δεν σταματά να εκπλήσσει διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με την τηλεθέαση σε τέταρτο να αγγίζει ακόμα και το 48,5% (18/1)! Ο μέσος όρος της τηλεθέασης για την εβδομάδα 17-20/1 βρέθηκε για το γενικό σύνολο στο 34% και στο 35,5% για το δυναμικό κοινό (18-54) ενώ το ποσοστό στα επιμέρους κοινά έφτασε το 41,6% (W 25-44) και το 49,1% (W 18-24).

Εξίσου ενδιαφέρουσα προμηνύεται και η εβδομάδα που ξεκινά με το επεισόδιο αυτής της Κυριακής 24 Ιανουαρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. Ένα νέο έπαθλο φαγητού θα φέρει τις δύο ομάδες αντιμέτωπες την ώρα που δύο νέα πρόσωπα, δύο γυναίκες έρχονται για να ενσωματωθούν… Τι υποδοχή τους επιφυλάσσουν οι Μπλε και οι Κόκκινοι;

Advertisement

Το SURVIVOR δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και από Δευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement