Ηλίας Μπόγδανος: Αυτό ήταν το μεγαλύτερο του λάθος στο Survivor

Στις ερωτήσεις του Love It για το Survivor απάντησε ο Ηλίας Μπόγδανος. Ο ένας από τους δύο φιναλίστ του ριάλιτι επιβίωσης θέλησε να μοιραστεί πολλά μαζί μας και να απαντήσει σε όλα τα καυτά ερωτήματα της εκπομπής.

Advertisement

Ποιο ήταν το μεγαλύτερο του λάθος στο Survivor;

«Το μεγαλύτερό μου λάθος στο Survivor είναι όταν έχασα τον εαυτό μου την περίοδο που νόμιζα ότι υπάρχει εχθρός -που δεν υπάρχει κανείς εχθρός- και έβγαλα κακία. Αλλά μετά ξύπνησα, το συνειδητοποίησα και πήγα και έπιασα τα άτομα για τα οποία είχα πει άσχημα πράγματα και είχα βγάλει μια τοξικότητα.

Advertisement

Βγαίνοντας από το παιχνίδι παραγγείλαμε 10 τυλιχτά και έφαγα τα 3.

Στη βίλα του Acun θα πάρω σίγουρα την Αλεξάνδρα, σίγουρα τον Σάκη και από εκεί και πέρα όποιος θέλει από τους Amigos είναι ευπρόσδεκτος.

Advertisement

Ο Αλέξης Παππάς ήταν ο παίκτης με την πιο μελετημένη στρατηγική.

Στο Survivor έκλεψα μισό σάντουιτς το οποίο ανακάλυψα μετά ότι είχε πάρα πολλά μυρμήγκια. Παρ’ όλα αυτά, το καθαρίσαμε και το μοιραστήκαμε δια πέντε.

Η πιο δύσκολη στιγμή μου στο παιχνίδι ήταν στο τέλος, όταν συνειδητοποίησα ότι δεν αντέχω ούτε δευτερόλεπτο εκεί πέρα.

Η στάση του Ασημακόπουλου δικαιολογείται γιατί εκεί πέρα χάνουμε όλοι το μυαλό μας. Με στενοχώρησε αλλά τον αγαπάω πάρα πολύ.

Το τελευταίο διάστημα, όταν υποψήφιοι ο Κόρομι και ο Ασημακόπουλος δεν έδινα καθόλου τροφή σε αυτά που είχαν γίνει γιατί δεν ήθελα να επηρεάσω κόσμο που με αγαπάει έξω και κάνω κακό σε αυτούς που ήταν στον τάκο.»

Δείτε το βίντεο

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement