Καλλιρρόη Μυριαγκού: Έτσι είναι σήμερα το ταπεινό χαμομηλάκι

Στους λόγους που την κράτησαν μακριά από την τηλεόραση αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Καλλιρρόη Μυριαγκού. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και αρχικά, τόνισε πως δεν της είναι άνετο να μιλάει για την προσωπική της ζωή.

Advertisement

«Δεν αισθάνομαι πολύ άνετα να μιλάω για την προσωπική μου ζωή και πάντα σε ρωτάνε στις συνεντεύξεις πράγματα για την προσωπική σου ζωή. Δεν μπορώ να μιλήσω εύκολα για τον εαυτό μου. Προτιμώ να κρύβομαι πίσω από έναν ρόλο και να μη φαίνομαι εγώ. Δεν μου είναι άνετο», δήλωσε χαρακτηριστικά.


«Θέλω να επιστρέψω τηλεοπτικά. Δεν έχω πει όχι σε κάτι. Απλά, θέλω να είναι κάτι διαφορετικό, να μην είναι σώνει και ντε κωμωδία. Να είναι ένας άλλος ρόλος. Πάνω – κάτω στην τηλεόραση, μας ζητάνε να κάνουμε τα ίδια», εξήγησε.

Advertisement

Κλείνοντας τη συνέντευξη, η Καλλιρόη Μυριαγκού αναφέρθηκε στον ρόλο της «Ματίνας Μανταρινάκη» στη σειρά «Κωνσταντίνου κι Ελένης».

«Είναι δύσκολο να πάρει κάποιος ένα πρόσωπο, που ο κόσμος το βλέπει κάθε μεσημέρι επί 30 χρόνια και να το βάλει σε κάτι διαφορετικό. Έχω πει τόσα “όχι” στο παρελθόν, που μάλλον λένε ότι “αυτή δεν θέλει” κι έχουν σταματήσει να με παίρνουν τηλέφωνο», δήλωσε κλείνοντας.

Advertisement

Δείτε το βίντεο

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement