Μαρία Πρωτόπαππα: «Δεν με απασχολεί καθόλου η εξωτερική μου εικόνα…»

Στην τεράστια επιτυχία της δραματικής σειράς του Alpha Σασμός, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Μαρία Πρωτόπαππα. Η τηλεοπτική Μαρίνα μίλησε ακόμη για τα spoiler, την καθημερινότητά της και την ηλικία. Η ηθοποιός που δίνει αναμφίβολα ρεσιτάλ ερμηνείας μίλησε στην εκπομπή «Happy Day».

Advertisement

«Νομίζω πως για τον Σασμό γνωρίζω λιγότερα από όσα ξέρουν οι τηλεθεατές. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν τα spoiler, δεν θέλει ο κόσμος να έχει περισσότερη περιέργεια; Όταν ο τηλεθεατής δηλαδή, βλέπει μία σειρά, γιατί να ξέρει τι θα γίνει παρακάτω; Αναρωτιέμαι αν έχει αποτέλεσμα το να βλέπεις και να περιμένεις κάτι που έχεις ακούσει. Είναι πιο γαργαλιστικό;», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για την καθημερινότητά της και την εξωτερική της εικόνα.

Advertisement

«Για πολύ μεγάλο διάστημα, τον τελευταίο καιρό δεν βάφομαι. Φοράω ό,τι να ναι, χρώματα, είμαι ένας άνθρωπος κανονικός, ο οποίος τρέχει πάρα πολύ. Δεν προλαβαίνω να βαφτώ, γιατί αν βαφτώ το πρωί, θα ξεβαφτώ μόλις φτάσω στη δουλειά για να ξαναβαφτώ και μετά, θα ξεβαφτώ για να βαφτώ ξανά στο θέατρο και θα… ξεβαφτώ για να κοιμηθώ. Οπότε, δεν νομίζω ότι αυτό είναι πολύ υγιεινό. Αλλά κι έτσι να μην ήταν, δεν νομίζω πως έχει σημασία, δεν με απασχολεί καθόλου η εξωτερική μου εικόνα. Νιώθω μια μεγάλη απελευθέρωση που δεν ασχολούμαι με το πώς θα έπρεπε να είμαι», εξήγησε η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο

Advertisement

Τέλος, αναφέρθηκε στην ηλικία της και ανέφερε πως έχει πάθει κάποιες «κρίσεις», επειδή μεγαλώνει. «Πέρασα μια κρίση ηλικίας στα 22, στα 29, στα 31, στα 36, στα 43 και πάει λέγοντας. Μέσα μου νιώθω έντονα την αλλαγή, όταν αλλάζω σελίδα βιολογικά. Το νιώθω πεντακάθαρα κι είναι σαν να αλλάζει ο τρόπος που σκέφτομαι και αντιμετωπίζω τον εαυτό και την κοσμοθεωρία μου», είπε κλείνοντας η Μαρία Πρωτόπαππα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement