MasterChef: Στη Χαλκιδική ο μεγάλος τελικός

Μπορεί αυτή τη στιγμή εμείς να παρακολουθούμε στις οθόνες μας την τελική 8άδα του διαγωνισμού, ωστόσο όμως, τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει πολύ. Τόσο που πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του τελικού.

Advertisement

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου.

Για πέμπτη φορά, ο μαγειρικός διαγωνισμός του STAR ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία! Πιο συγκεκριμένα, το «MasterChef» θα αναδείξει τον νέο μεγάλο νικητή του στα τέλη του μήνα (ίσως και αρχές Ιουνίου, εξαρτάται από την έναρξη του Euro) και όπως όλα δείχνουν στον τελικό θα βρεθούν δύο γυναίκες και ένας άντρας. Και αν νομίζετε πως λόγω κορονοϊού οι παίκτες θα κλειστούν για μια ακόμη φορά στο στούντιο για να μαγειρέψουν -ό,τι δηλαδή έγινε και πέρυσι- γελιέστε! Η Green Pixel, η παραγωγή του ριάλιτι μαγειρικής, έχει μερικούς ακόμα άσους στο μανίκι, τους οποίους και θα αποκαλύπτει όσο περνάει ο καιρός, ξαφνιάζοντας ευχάριστα τόσο τους τηλεθεατές όσο και τους ίδιους τους παίκτες.

Advertisement

Ο δρόμος για τον τίτλο

Ο μεγάλος τελικός του διαγωνισμού θα προβληθεί καθημερινή στις 21.00 το βράδυ, εκτινάσσοντας την τηλεθέαση στα ύψη αφού φέτος οι δοκιμασίες πραγματοποιήθηκαν στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής και συγκεκριμένα στο πεντάστερο ξενοδοχείο Sani Resort που έχει παράδοση στην γκουρμέ κουζίνα. Τηρώντας αυστηρά ό,τι ορίζει το πρωτόκολλο του υπουργείου Υγείας για τον Covid-19, η τριάδα του φετινού διαγωνισμού μαζί με τους τρεις σεφ Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Πάνο Ιωαννίδη και τον Νίκο Θωμά, Food & Bevarage chef, βρέθηκαν πριν λίγο καιρό στο δημοφιλές ξενοδοχείο για τα γυρίσματα του τελικού. Εκεί, δεν περιπλανήθηκαν απλά στα εστιατόρια του Resort, ούτε δοκίμασαν τις ευφάνταστες γεύσεις των βραβευμένων σεφ που τα πλαισιώνουν, αλλά επιδόθηκαν και σε υψηλής γαστρονομίας δοκιμασίες. Λέγεται πως οι τρεις εναπομείναντες σεφ πήραν μέρος σε τρεις μαγειρικές δοκιμασίες, μία αντιγραφή πιάτου, τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου μενού και τέλος τη δημιουργία του αγαπημένου τους πιάτου, γνωστές δοκιμασίες και από τα προηγούμενα έτη. Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και δεν θα μας κάνει εντύπωση αν το αποτέλεσμα κριθεί στον πόντο. Ακόμα δεν υπάρχει σπόιλερ για το ποιος παίκτης έχει κάποιο αβαντάζ ή προβάδισμα, καθώς οι βαθμολογίες θα γίνουν γνωστές στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής και συγκεκριμένα στο live κομμάτι της ανακοίνωσης του ονόματος του μεγάλου νικητή, που θα πραγματοποιηθεί στο στούντιο του διαγωνισμού. Αναμένουμε λοιπόν στις οθόνες μας…

Advertisement

Ποιοι διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο!

Στο TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement