Νίκος Κοκλώνης σοκαρισμένος: “Παρουσιάστρια ζήτησε 6.000€ για να μπει στο J2US!”

Το σοκ που έπαθε από τις απαιτήσεις γνωστής παρουσιάστριας, περιέγραψε σήμερα ο Νίκος Κοκλώνης, καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Advertisement

Ο παρουσιαστής και παραγωγός του σόου J2US βρέθηκε στην εκπομπή για να μιλήσει για την πρεμιέρα του J2US, που γίνεται αύριο Σάββατο στις 21:00 στο Open. Αφού αναφέρθηκε στο τι θα δούμε αύριο, αποκάλυψε πως παρουσιάστρια της πρώτης γραμμής του ζήτησε 6.000 ευρώ το επεισόδιο για να πει το “ναι” και να τραγουδήσει στο show!

«Εγώ θέλω να είμαι ειλικρινής. Φυσικά και αμείβονται οι παίκτες στο J2US. Οι περισσότεροι επιλέγουν ένα ποσοστό από την αμοιβή να πηγαίνει για φιλανθρωπικό σκοπό. Εμείς έχουμε αποφασίσει ότι φέτος το J2US θα δώσει όλα τα χρήματα στην ΕΛΕΠΑΠ και στο γηροκομείο Πειραιά. Πέρυσι δώσαμε χρήματα για θερμοκοιτίδες στο νοσοκομείο Σωτηρία και στο Παίδων, φέτος είπαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό.

Advertisement

Κάθε παίκτης έχει την επιλογή να επιλέξει που θέλει να πάει ένα μέρος της αμοιβής. Τώρα, διαπραγμάτευση και παζάρια πάρα πολλά. Ήταν μια παρουσιάστρια που μου είπε ότι “εγώ για να έρθω θέλω 6.000 το επεισόδιο” και λέω “τι;”. Ναι, παρουσιάστρια πρώτης γραμμής. Λέω… βγάλτε ένα μηδενικό για αρχή. Έπαθα σοκ», κατέληξε ο Νίκος.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement