Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1!

Μία αναπάντεχη τηλεοπτική επιστροφή «έκλεισε» για τον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα.

Advertisement

Ο δημοσιογράφος που είχε αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 όχι με τις καλύτερες συνθήκες, επιστρέφει στο κανάλι και μάλιστα ως συμπαρουσιαστής του Πρωινού.

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε αποχωρήσει από τον σταθμό και είχε βρει τηλεοπτική στέγη στον ΣΚΑΪ όπου ούτε εκεί κατάφερε να έχει μια ευχάριστη συνεργασία.

Advertisement

Πλέον όμως και μετά από μήνες τηλεοπτικής απουσίας, επιστρέφει στο «Πρωινό» ως συμπαρουσιαστής με την πρώην σύζυγό του Φαίη Σκορδά!

Η ανακοίνωση έγινε επίσημα από τον ΑΝΤ1 και αναφέρει ότι κανάλι και δημοσιογράφος-παρουσιαστής συναντιούνται και πάλι, σε μια διευρυμένη συνεργασία που θα περιλαμβάνει project του σταθμού.

Advertisement

«Με μεγάλη χαρά, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο δυναμικό του.

Το κανάλι και ο δημοσιογράφος – παρουσιαστής έχουν γράψει μαζί πολλά χιλιόμετρα στο παρελθόν. Συναντιούνται και πάλι, σε μια διευρυμένη συνεργασία που θα περιλαμβάνει project του σταθμού.

Ο Γιώργος Λιάγκας, σύντομα, θα λέει «καλημέρα» μαζί με τη Φαίη Σκορδά, στο «Πρωινό».

Μια επαγγελματική επανασύνδεση δύο τηλεοπτικών προσώπων πρώτης γραμμής, τα οποία αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό που τους ανέδειξε ως το πιο δημοφιλές δίδυμο της πρωινής ζώνης.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν δοκιμαστεί μαζί στον τηλεοπτικό αέρα και έχουν αποδείξει, με επιτυχία, τον επαγγελματισμό και την καλή χημεία τους. Η νέα τους συνάντηση αποδεικνύει ότι το «μαζί» και για τους δύο έχει, ακόμα, πολύ δρόμο μπροστά και ότι οι αληθινοί δεσμοί των ανθρώπων δεν διαλύονται, αλλά εξελίσσονται».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement