Σασμός: Το Spoiler – βόμβα της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη για τη συνέχεια της δραματικής σειράς του Alpha

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μίλησε για όλα στην Κατερίνα Καινούργιου. Η πρωταγωνίστρια της σειράς Σασμός μίλησε για το πως θα εξελιχθεί ο χαρακτήρας της Αργυρώς αλλά και για το μέλλον της σχέσης της με τον Αστέρη;

Advertisement

«Στα επεισόδια που γυρνάω τώρα αρχίζει να γίνεται λίγο κόντρα ρόλος η Αργυρώ. Πιστεύω ότι στη συνέχεια, και το θέλω, η Αργυρώ θα είναι ξανά μαζί με τον Αστέρη, με κάποιο τρόπο και νομίζω ότι αυτό θέλουν και οι σεναριογράφοι.

Η Αργυρώ δεν θα δεχτεί ότι ο Αστέρης δεν είναι ο δολοφόνος, έχει μια άρνηση, δεν μπορεί να το πιστέψει. Αυτό που θα πει είναι ότι δεν την ενδιαφέρει το πώς έγινε, αλλά ότι ο αδελφός της είναι νεκρός. Θα της πάρει μάλλον πολύ καιρό για να το ξεπεράσει και να το διαχειριστεί. Νομίζω ότι θα έχει ένα διχασμό ανάμεσα στο νέο πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή της και στον Αστέρη».

Advertisement

«Ο σεναριογράφος μας είπε ότι θα υπάρξει άλλος ένας φόνος», παρατήρησε η Κατερίνα Καινούργιου και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη απάντησε: «Μόνο ένας είπε; Κάποιοι θα είναι και σε πρωταγωνιστικούς ρόλους, γιατί είναι βασισμένο και στο βιβλίο. Κάποια πράγματα θα κρατηθούν και πρέπει να κρατηθούν. Με βάση το βιβλίο σκοτώνεται η Βασιλική, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει ακριβώς, θα δούμε».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement