Survivor: Τι απάντησε η γυναίκα του Τριαντάφυλλου για την οικειοθελή αποχώρηση του

Σαν βόμβα έσκασε σήμερα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» η οικειοθελής αποχώρηση του Τριαντάφυλλου από το survivor. Η είδηση αυτή ξεκίνησε από κάποια δημοσιεύματα που θέλουν τον τραγουδιστή να έχει έρθει σε επικοινωνία με την οικογένεια του και συγκεκριμένα με την γυναίκα του Δήμητρα. 

Advertisement

Ο τραγουδιστής είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση με την συμπεριφορά των συμπαικτών του προς αυτόν αλλά και με το ότι του λείπουν τα δικά του άτομα.  Ζήτησε από την παραγωγή να μιλήσει με την γυναίκα του γιατί δεν ένιωθε καθόλου καλά και η παραγωγή του επέτρεψε να μιλήσει μαζί της. Εκείνη με τον μαγικό τρόπο επικοινωνίας που έχει μαζί του τον εμψύχωσε και του είπε να μην τα παρατήσει.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε και μέσα από την Έλενα Πολυκάρπου έγινε η αποκάλυψη για αυτό το περιβόητο τηλεφώνημα: 

Advertisement

«Θα σας πω ότι η σύζυγός του με πήρε η ίδια τηλέφωνο να μου πει λίγο θυμωμένη «όταν οι δημοσιογράφοι γράφετε κάτι δεν παίρνετε τηλέφωνο να ρωτήσετε;»… Γράψανε ότι επικοινώνησα με τον Τριαντάφυλλο εγώ ποτέ δεν επικοινώνησα και όπως καταλαβαίνετε δεν αποχωρεί ο Τριαντάφυλλος»!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement