Ζενεβιέβ Μαζαρί: H ανάρτηση που άναψε φωτιές, οι αυταπάτες, το σχόλιο από follower και η αποστομωτική της απάντηση! [Photo]

Αιχμηρή στο GNTM, αποστομωτική στο instagram. Για τη Ζενεβιέβ Μαζαρί οι συστάσεις είναι πλέον περιττές αφού από την πρώτη κιόλας στιγμή ξεχώρισε και το τηλεοπτικό κοινό έμαθε τα πάντα για εκείνη.

Advertisement

Η art director που έγινε κριτής στο GNTM και πήρε τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ανέβασε μία φωτογραφία από το χτεσινό επεισόδιο του GNTM και ένα σχόλιο από follower της ήταν αρκετό για να πάρει φωτιά. Μία χρήστης λοιπόν του instagram θεώρησε πως η κριτής του GNTM παραπλανεί το κοινό.

Συγκεκριμένα η follower της σχολίασε:

Advertisement

«Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί δείχνετε μία άλλη εικόνα προς τα έξω, το πόδι σας έχει πάει 45 νούμερο. Δείχνεις πάρα πολύ ψηλή, πράμα που δεν είστε και όλοι εμείς από δω έξω που δεν έχουμε καμιά σχέση με το χώρο αυτό, πιστεύουμε σε αυταπάτες!! Κάνετε πολύ κακό στα νέα παιδιά που σας βλέπουν!».

Η απάντηση της Ζενεβιέβ Μαζαρί, ήρθε άμεσα και περιείχε έντονα το στοιχείo του αυτοσαρκασμού που την χαρακτηρίζει:

Advertisement

«Σόρρυ, φοράω 41 και είμαι 1,78 δεν καταλαβαίνω τι νομίζετε ότι θα μπορούσα να κάνω, ώστε να μη φαίνεται η ανδρική μου ποδάρα, ώστε να μην σας ενοχλεί».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement