Ρεβεγιόν Χριστουγέννων στο σπίτι!

Αυτά τα Χριστούγεννα μένουμε με αυτούς που αγαπάμε, με λάμψη, ομορφιά & αισιοδοξία!

Advertisement

Τα Χριστούγεννα είναι κατεξοχήν οικογενειακή γιορτή, και φέτος οι νέες συνθήκες μας συγκεντρώνουν ευλαβικά, υποστηρίζοντας και πρακτικά αυτόν τον κανόνα. Περισσότερο από κάθε άλλη φορά, χρειαζόμαστε το Φως και τη ζεστασιά των Χριστουγέννων. Φως αισιοδοξίας για να μας φωτίσει και να απομακρύνει το πέπλο αυτής της δύσκολης κατάστασης που βιώνουμε.

Η καλή διάθεση είναι επιλογή και αυτές τις μέρες μπορούμε να την ενισχύσουμε με απλούς τρόπους. Μένουμε στο σπίτι και επιλέγουμε να είμαστε λαμπεροί και όμορφοι, για εμάς τους ίδιους αλλά και για τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Αφήνουμε το loungewear και τις φόρμες στην άκρη και φοράμε ό,τι πιο λαμπερό διαθέτουμε, οτιδήποτε μας ανεβάζει τη διάθεση.

Advertisement

Αν προλαβαίνουμε να κάνουμε αγορές, επιλέγουμε κάτι sparkling. Μπορεί να είναι ένα one-shoulder glitter top, φόρεμα με κρόσσια, μια φούστα με παγιέτες, ένα βελούδινο κοστούμι, προτιμάμε luxury ποιότητες. Αν πάλι δεν υπάρχει δυνατότητα αγορών, σίγουρα κάτι θα βρούμε στη ντουλάπα μας. Δεν χρειάζεται να είναι ρούχο, μπορεί να είναι αξεσουάρ, μια στέκα με κρύσταλλα, ένα ζευγάρι diamonds shoes, ό,τι πιο shinny υπάρχει, για να δώσουμε μια αίσθηση glam.

Στόχος είναι, να περάσουμε όσο πιο ευχάριστα με τους ανθρώπους που αγαπάμε, διατηρώντας στάση θετική. Αυτά τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά, ανακαλύπτουμε την εσωτερική μας λάμψη και την εναρμονίζουμε με την εξωτερική.
Καλά Χριστούγεννα!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement