Στυλάτες με τα ρούχα του συντρόφου σας η του κολλητού σας!

Τί γίνεται με τα over sized ρούχα; Τί μας κάνει να τα θεωρούμε τόσο stylish? Σε ποια σώματα ταιριάζουν; Ποια επιλέγουμε Και πως φοριούνται με σκοπό να δείχνουν θηλυκά;

Advertisement

1. Τζάκετ

Τα φοράμε κουμπωμένα με λεπτές ή φαρδιές ζώνες για να κάνουν μέση για να δηλώσουν την παρουσία του σώματος! Συνήθως προτιμάμε τα denim jackets.

Advertisement

2. Hoodies

Φούτερ ή το πάνω μέρος μια αντρικής φόρμας! Έχει τη χρήση φορέματος με ή χωρίς καλσόν! Με φλατ η ψηλοτάκουνα. Είναι σίγουρα η πιο σεξυ oversized εκδοχή.

Advertisement

3. Ανδρικά πουκάμισα

Επιλέγουμε  τα μεγάλα μεγέθη πχ XL συνήθως τα φοράμε με σορτς denim φούτερ η βαμβακερά. Ανάλογα με το χρώμα του πουκάμισου μπορούμε να σετάρουμε και το outfits της περίστασης! Πχ λευκό πουκάμισα με sneakers για πρωί ή μαύρο πουκάμισο με πέδιλα για βράδυ!

4. Boyfriend jeans

Σκισμένα ή όχι. Με ζώνες. Με ψηλοτάκουνα η φλατ! Σε όλα τα χρώματα! Είναι πάντα must για κάθε εμφάνιση!

5. Φόρμες

Διαλέξτε το Παντελόνι αντρικής φόρμα. Με λάστιχο στο τελείωμα ή και όχι. Σε όποιο χρώμα σας αρέσει! Φορέστε την ψηλόμεσα. Με κροπ τοπ ή και τι σερτ φορεμένα από μέσα! Και δημιουργήστε το πιο must outfit.

Να θυμάστε πως η θηλυκότητά μας εκπέμπεται από εμάς τις ίδιες και όχι από τα στενά η φαρδιά ρούχα! Άρα όπως νιώθουμε έτσι φαινόμαστε! Κανόνας!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement