«Άγριες Μέλισσες»: Η παράκληση ηρωίδας της σειράς για την κυρά Δέσπω

Η σειρά «Άγριες Μέλισσες» συνεχίζει να καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό και οι ηθοποιοί που υποδύονται με μεγάλη μαεστρία τους ήρωες απασχολούν καθημερινά το τηλεοπτικό κοινό με κάθε τους ανάρτηση στα social media.

Advertisement

Ένα από τα πρόσωπα που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις είναι σίγουρα και η κυρά Δέσπω, μητέρα του Προύσαλη αφού είναι από τα λίγα πρόσωπα που γνωρίζουν τις ιστορίες του παρελθόντος στο Διαφάνι.

Η κατά κόσμον Αλίκη Αλεξανδράκη δεν έχει βρεθεί ακόμη σε κοινή σκηνή με όλους τους ήρωες. Η τηλεοπτική Αγορίτσα θέλησε να εκφράσει το παράπονο της και απευθυνόμενη στους δημιουργούς κάνει παράκληση να έχει έστω μία σκηνή με την κυρά Δέσπω.

Advertisement

Η Μαρία Αντουλινάκη έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό:

«Με την Αλίκη Αλεξανδράκη είναι η δεύτερη φορά που συναντιόμαστε επαγγελματικά. Την φωνάζω “το κοριτσάκι μου”, γιατί είναι. Είναι η φρέσκια πνοή που βλέπω στις ερμηνείες της, είναι το σπινθηροβόλο βλέμμα της… είναι η αφοσίωση της σε αυτό που κάνει… είναι πολλά! Προκαλώ την @melinatsampani να μου δώσει την χαρά να έχω έστω μια σκηνή μαζί της στις Άγριες Μέλισσες»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement