Απασφάλισε ο Αλέξης Κούγιας στον αέρα του ΑΝΤ1: «Αυτό το υποκείμενο ο Λάκης Λαζόπουλος, κατέστρεψε ανθρώπους»

Στο πρωινό του ΑΝΤ1 μίλησε σήμερα ο Αλέξης Κούγιας. Όταν ο Γιώργος Λιάγκας του έκανε ερώτηση για την χτεσινοβραδινή του εμφάνιση στον μαραθώνιο ενημέρωσης του ΑΝΤ1 εκείνος είπε:

Advertisement

«Εάν γνώριζα ότι θα εμφανιζόταν στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή και ότι τηλεοπτικά θα συνυπήρχαμε με αυτό το υποκείμενο -γιατί είναι υποκείμενο για μένα, όχι γενικά. Οκτώ χρόνια αλλοίωσε την προσωπικότητά μου, να με παρουσιάζει κοντό, ανήθικο, γελοίο. Και στο τέλος να φτάνει στο αποκορύφωμα ότι όταν ανέλαβα τον Κορκονέα στην υπόθεση του Γρηγορόπουλου, να λέει ότι λάθος Αλέξη βρήκε η σφαίρα του Κορκονέα; Ότι έπρεπε η σφαίρα να βρει τον Αλέξη Κούγια»;

«Κατέστρεψε ανθρώπους ο Λαζόπουλος, κατέστρεψε πολιτικούς, επιχειρηματίες, συναδέλφους του ηθοποιούς… Τώρα έκανε μια στροφή, προσπαθεί να καταστρέψει τους άλλους. Δεν μπορεί επί χρόνια ολόκληρα να χτυπάς μια κοινωνική τάξη επειδή ψηφίζει ορισμένες επιλογές και από την άλλη πλευρά, όταν χάνεις και βλέπεις ότι καταρρέει αυτή η παράταξη που υπηρέτησες δεν μπορεί να κάνεις τον λαϊκό και μετά όλη σου τη ζωή να την περνάς στο κότερο…», είπε ο Αλέξης Κούγιας για τον Λάκη Λαζόπουλο.

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement