Χαιρέτα μου τον Πλάτανο – Πέτρος Φιλιππίδης: Έτσι απομακρύνθηκε από τη σειρά – Η αλήθεια για τον καβγά με τον Μπουρδούμη

Μετά τις καταγγελίες κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, η ΕΡΤ διέκοψε τη συνεργασία της με τον ηθοποιό στο σήριαλ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Advertisement

Μάλιστα υπήρχαν φήμες ότι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, σύζυγος της Λένας Δροσάκη, εκ των 3 ηθοποιών που έχουν καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη, είχε έναν έντονο καβγά μαζί του στα τελευταία γυρίσματα.

Σήμερα μία από τις ηθοποιούς που συμμετέχουν στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η Μαίρη Σταυρακέλη ξεκαθαρίζει τι συνέβη πραγματικά.

Advertisement

Μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Ρενέ Σαραντινού αναφέρθηκε και στην απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη από τη σειρά αλλά και στο αν συνέβη κάποιο επεισόδιο με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Είπε λοιπόν:

Advertisement

Άρα δεν υπάρχουν τριγμοί στο σίριαλ;

Όχι, δεν υπήρξαν τριγμοί στον “Πλάτανο”. Δεν ήταν ευχάριστο για κανέναν αυτό που συνέβη, όμως πάμε παρακάτω. Είναι μια πολύ τρυφερή κωμωδία που έχει εξαιρετικούς επαγγελματίες πίσω από τις κάμερες και πολύ καλούς ηθοποιούς που συνεχίζουν να κάνουν αυτό που ξέρουν. Γυρίσαμε… σελίδα, έτσι κι αλλιώς οι άνθρωποι μπαινοβγαίνουν μέσα στα σίριαλ. Καλωσορίζουμε τον Τάσο Χαλκιά στο χωριό μας. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα συνεργαστώ μαζί του, τον αγαπώ. Είναι εξαιρετικός ηθοποιός. Χαίρομαι που ήρθε να κατοικήσει στον «Πλάτανο».

Ισχύει το ότι έγινε καταγγελία από τους ηθοποιούς της σειράς, στον Πέτρο Φιλιππίδη, για να φύγει από το σίριαλ;

Όχι. Η ΕΡΤ αντέδρασε πολύ γρήγορα και ζήτησε από τον Πέτρο να φύγει από την σειρά, άλλωστε ήμασταν όλοι πολύ μουδιασμένοι. Έπειτα, ο Πέτρος μπήκε στο νοσοκομείο και μετά τα πράγματα έγιναν πολύ γρήγορα. Όχι, είναι ψέμα ότι μαζεύτηκαν υπογραφές από ηθοποιούς και στάλθηκαν στην ΕΡΤ.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης τσακώθηκε με τον Πέτρο Φιλιππίδη;

Όχι, δε έπεσε στην αντίληψή μου κάτι τέτοιο. Ακούγονται πολλά και διάφορα, χωρίς να σημαίνει ότι είναι αλήθεια. Ο Αλέξανδρος είναι επαγγελματίας, δεν θα διακινδύνευε να δημιουργήσει πρόβλημα στο γύρισμα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement