Χάρης Βαρθακούρης: Έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην Αντελίνα για τα γενέθλια της

Ημέρα γενεθλίων σήμερα για την Αντελίνα Βαρθακούρη και ο σύζυγος της έσπευσε να της ευχηθεί και διαδικτυακά.

Advertisement

Ο Χάρης Βαρθακούρης έκανε ερωτική εξομολόγηση στην σύζυγο του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Το ζευγάρι βρίσκεται αυτή την περίοδο στην πανέμορφη Σύμη μαζί με τις δύο κόρες τους.

Ο γνωστός καλλιτέχνης δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από τις διακοπές και έγραψε:

Advertisement

«Ξεκινάμε από το ότι είναι 29 Ιουνίου και η κολώνα του σπιτιού μας, Αντελίνα Βαρθακούρη, έχει γενέθλια! Έρωτά μας, σε λατρεύουμε, σε καμαρώνουμε και σ’ ευχαριστούμε που μας (με, κυρίως) ανέχεσαι και μας φροντίζεις και μας προσέχεις! Χωρίς εσένα θα ήμασταν (οκ, ήμουν) για κλάματα. Να είσαι γερή, τυχερή και, πάνω από όλα, υπομονετική.

«Και που λέτε, αφού πήγα το Σάββατο στη Ρόδο να τραγουδήσω, είπα, με την ευκαιρία, να πεταχτώ απέναντι, για πρώτη φορά, να δω επιτέλους τη Σύμη. Βέβαια η (πλήρης) αλήθεια είναι ότι πήγα να βρω την οικογένειά μου που ήταν ήδη εκεί. Μ’ ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια. Παιδιά η Σύμη είναι μια κούκλα. Έμεινα ένα 24ωρο αλλά σας ορκίζομαι πως ένιωσα σαν να ήταν μια εβδομάδα. Κολυμπήσαμε καταπληκτικά (το πρώτο μου φετινό μπάνιο), πήρα χρώμα, κάηκα, φάγαμε καταπληκτικά στο ξακουστό @manos_greek_fish_taverna, είδαμε υπέροχα μοναστήρια, γυρίσαμε σχεδόν όλο το νησί (είναι πολύ μικρό ευτυχώς), γελάσαμε, σπάσαμε πλάκα, σπάσαμε πιάτα και το βράδυ, όλοι ψόφιοι, κοιμηθήκαμε καταπληκτικά! Είναι τόσο όμορφο και φιλόξενο το νησί που λέμε να ξαναπάμε… φέτος!».

Advertisement

Δείτε τις φωτογραφίες:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement