Διονύσης Σχοινάς: Με βιοσυντονισμό ξεπέρασα την ένοπλη ληστεία στο σπίτι μας

Ο τραγουδιστής Διονύσης Σχοινάς έκατσε χθες βράδυ στην πολυθρόνα του The 2night Show, απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Advertisement

Ο καλλιτέχνης άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για πράγματα που ποτέ δεν είχε πει ως τώρα.

Αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τον μοναχογιό του, στην πρόταση γάμου on air που είχε κάνει στην Καίτη Γαρμπή, αλλά και στην περίοδο που αυτός ήταν άνεργος και η Καίτη τον στήριξε!

Advertisement

Για τον γιο του είπε:

«Τον γιο μου τον αντιμετώπισα πάντα σαν αδελφό μου. Είχα και τη δυστυχία… ατυχία να χάσω τον αδελφό μου, ο οποίος ήταν η γκόμενά μου, ο κολλητός μου και πήρε πολύ μεγάλο μέρος του Τόλη ο μικρός».

Advertisement

Για τη σχέση του με την Καίτη που κρατάει τόσα χρόνια ο Διονύσης είπε στον Γρηγόρη: «Δεν πίστευα ότι θα κάνω τηλεοπτικά την πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή ούτε τότε. Είχα το δαχτυλίδι εδώ, ούτε ο πατέρας μου το ήξερε, ούτε ο αδελφός μου το ήξερε, δεν το ήξερε κανένας!

Μας χώρισαν δισεκατομμύρια φορές. Έπαιζαν στοιχήματα ότι θα χωρίσουμε. Είμαστε 23 χρόνια παντρεμένοι. Ποτέ δεν φτάσαμε σε σημείο να χωρίσουμε. Αν πει ο ένας ότι θέλει να χωρίσουμε, ο άλλος θα σκάσει στα γέλια».

Και ακόμη αναφέρθηκε στην περίοδο που αυτός έμεινε στο σπίτι και μεγάλωσε το παιδί τους: «Όταν δεν είχα δουλειά, η Καίτη δεν με άφησε να νιώσω άσχημα. Μέχρι 5 χρονών εγώ μεγάλωσα το παιδί. Επειδή ήταν μεγαλύτερο το βεληνεκές της Καίτης, έπρεπε να δουλέψει η Καίτη. Για το οικονομικό πάω και της λέω «τα λεφτά σου λεφτά σου, τα λεφτά μου λεφτά μου, είσαι σε άλλη φάση». Έρχεται μετά από 2 χρόνια η Καίτη και μου λέει «Όλα μαζί, δεν με νοιάζει που έχω περισσότερα λεφτά. Είσαι ο άντρας μου, σε έχω κόψει πώς είσαι, όλα μαζί».

Ο Διονύσης αποκάλυψε στον Γρηγόρη ότι μέχρι και σήμερα δεν έχει βγάλει από το μυαλό του το περιστατικό ληστείας που αντιμετώπισε:

«Δεν μου έχει φύγει ακόμα (σ.σ. η ληστεία), δεν το πιστεύεις ότι μπορεί να σου συμβεί αυτό. Ήμουν εγώ και το παιδί μέσα, το παιδί κοιμόταν κι εγώ είχα έρθει 15 λεπτά πριν την Καίτη. Ήρθε η Καίτη και μπήκαν μαζί της μέσα. Δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα γιατί δεν ήξερα τι μπορεί να συμβεί στα επόμενα 5 λεπτά. Να γίνει κάτι με τη γυναίκα μου, κάτι με τον γιο μου και να το δω μπροστά στα μάτια μου; Και λέω «παιδιά εκεί είναι το πράγμα, ελάτε να σας φτιάξω». Να βλέπεις από την κάμερα ότι ανεβαίνει η Καίτη με τέσσερις τύπους! Το είδα και κατέβηκα κατευθείαν κάτω. Αυτό δεν φεύγει. Πήγαμε σε μια πολύ καλή μας φίλη που ασχολείται με τον βιοσυντονισμό, η ίδια μου έκανε πολύ καλό όταν έχασα τον αδελφό μου».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement