Ελένη Φουρέιρα: Στο γυμναστήριο με… γόβες λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος μέχρι η Ελένη Φουρέιρα να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί και φυσικά η ίδια δεν σταματάει να κάνει όλα όσα έκανε και πριν από την εγκυμοσύνη της. Η τραγουδίστρια που απέχει τους τελευταίους μήνες από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, βρήκε χρόνο για να κάνει γυμναστική.

Advertisement

Η ίδια λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Αλμπέρτο Μποτία, φωτογραφήθηκε στο γυμναστήριο. «Δημοσιεύοντας τις καλές μου συνήθειες», έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε την ανάρτηση της:

Advertisement

Η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην προσπάθεια της να μείνει έγκυος: «Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που το προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω ποτέ δεν πρέπει να απογοητεύονται. Εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. 1,5 χρόνο πάλευα, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς και τελικά το μωρό ήρθε φυσικά» είχε δηλώσει στο περιοδικό «Vogue Greece».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement