Ελένη Μενεγάκη: H Βασίλισσα της διπλανής πόρτας

Όλες οι προσωπικές στιγμές της που μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό!

Advertisement

Η αποχώρηση: 1η Ιουλίου 2020. Η Ελένη Μενεγάκη αποφωνεί την τελευταία της εκπομπή φεύγει από την τηλεόραση αφήνοντας πίσω της έναν άδειο θρόνο! Και όλους εμάς να αναπολούμε τις στιγμές που ζήσαμε «παρέα»

Ο Γάμος: Ήταν 23 Απριλίου του 2001 όταν η Ελένη ντύθηκε νυφούλα και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας πλάι στον Γιάννη Λάτσιο. Και οι κάμερες ήταν εκεί, και ο γάμος ήταν live σε όλα τα κανάλια καταγράφοντας την ευτυχισμένη Ελένη που βρήκε τον πρίγκηπά της.

Advertisement

Πρώτη εγκυμοσύνη: Και έναν χρόνο η Ελένη έγκυος πια,  μοιράζεται με τις τηλεθεάτριες της, τις λιγούρες της, τα κιλά που έχει πάρει, τις ζαλάδες της ούσα έγκυος στο πρώτο της παιδί. Και στις 30 Νοεμβρίου 2002 φέρνει στον κόσμο τον μικρό Άγγελό της.

Και με ένα παιδί στην αγκαλιά, η Ελένη αποφασίζει να ακολουθήσει τον τότε σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο στον Alpha και φεύγει από τον Αντ1 μετά από 14 χρόνια.  Ήταν μια από τις μεγαλύτερες αν όχι η μεγαλύτερη μεταγραφή της ελληνικής τηλεόρασης.

Advertisement

Και ο Alpha γίνεται το δεύτερο σπίτι της για τα επόμενα 15 χρόνια. Και εκεί, ζήσαμε μαζί της άλλες 3 εγκυμοσύνες, ένα διαζύγιο και έναν ακόμα γάμο!

Photo from Instagram @elenimenegaki

Δεύτερη και τρίτη εγκυμοσύνη: Ούσα ακόμα παντρεμένη με τον Γιάννη Λάτσιο, στις 8 Φεβρουαρίου του 2005 φέρνει στον κόσμο την πρώτη κόρη της, και δυο χρόνια μετά στις 27 Ιανουαρίου, την δεύτερη, την μικρή Βαλέρια.

Το διαζύγιο: Και περίπου 3 χρόνια μετά κλείνει τον πρώτο προσωπικό της κύκλο με ένα διαζύγιο «φωτιά» με τον Γιάννη Λάτσιο στις 29 Ιανουαρίου. 

Ο έρωτας και ο τρίτος γάμος: Κι αν εκείνος έφυγε από τον Alpha, η Ελένη συνέχιζε να μοιράζεται την καθημερινότητά της μαζί μας. Ερωτεύεται και παντρεύεται τον Ματέο Παντζόπουλου και όλη η Ελλάδα ζει το love story.

Η τέταρτη εγκυμοσύνη: Και το 2015 οι φήμες περί εγκυμοσύνης της Ελένης φουντώνουν. Και για πρώτη φορά η βασίλισσα της πρωινής ζώνης κρατάει κάτι κρυφό από τους τηλεθεατές της. Τα ρούχα πιο φαρδιά, τα πλάνα πιο σφιχτά όμως εκείνη την «τρώει» να το μοιραστεί.

Photo from Instagram @elenimenegaki

Και μόλις μπαίνει στον 4ο μήνα η Ελένη περήφανη δείχνει την κοιλιά της και την Κυριακή 29 Μαρτίου φέρνει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον Ματέο Παντζόπουλου, Μαρίνα.

Και κάπως έτσι η Βασίλισσα Ελένη Μενεγάκη έγινε η… Ελένη μας.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement