Ελένη Ράντου: Η οικογενειακή πίεση που έφερε το γάμο και οι κακές φήμες στο ξεκίνημα της καριέρας της

Στην πρωινή εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» βρέθηκε καλεσμένη η Ελένη Ράντου. Η σπουδαία ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πως έγινε η πρόταση γάμου από τον σύζυγο της αλλά και στις φήμες που κυκλοφορούσαν γι’ αυτήν, στο ξεκίνημα της καριέρας της.

Advertisement

Όλα όσα είπε:

«Υπήρχε οικογενειακή πίεση. Ένας λόγος που παντρεύτηκα ήταν που όταν ζούσαμε μαζί με τον Βασίλη, η μαμά μου έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο και έλεγε: «Μα, είναι δυνατόν! Δεν ξέρεις πόσο στεναχωριέμαι που ζείτε μαζί! Τι πίκρα παίρνω»! Αυτό γινόταν κάθε μέρα με κλάμα. Κάποια στιγμή, έχει σηκώσει ο Βασίλης το τηλέφωνο και μου λέει: «Πώς βασανίζεσαι έτσι, μήπως θες να σε παντρευτώ»; Κάπως έτσι έγινε η πρόταση γάμου. Από οίκτο», ανέφερε η Ελένη Ράντου.

Advertisement

Για τις φήμες που κυκλοφορούσαν γι’ αυτήν, στο ξεκίνημα της καριέρας της, είπε:
«Ήμουν στο Εθνικό Θέατρο στα πρώτα μου βήματα, έκανα τη Στρίγγλα που έγινε αρνάκι -μόλις είχα βγει από τη σχολή. Τότε ήταν πολύ πρωτότυπο η ηρωίδα του έργου να είναι στην ηλικία του ηθοποιού, αυτούς τους ρόλους τους έπαιζαν 50αρηδες, 60αρηδες. Το πρώτο που διέρρευσε παντού ήταν ότι εγώ τα είχα φτιάξει με τον διευθυντή του Εθνικού.

Τον άνθρωπο ούτε που τον ήξερα. Όταν τον συναντούσα στον διάδρομο του Εθνικού, κοιτούσα κάτω με ενοχή. Και λέω κοίτα τώρα, με βάζουν στη θέση να νιώθω ότι δεν μπορώ να κοιτάξω έναν άνθρωπο στα μάτια γιατί υπάρχει όλη αυτή η παραφιλολογία ότι είναι μια νέα κοπέλα και έχει βρει… Υπήρχε μία αίσθηση ότι για κάποιον άλλο λόγο γίνονται τα πράγματα», είπε η Ελένη Ράντου.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement