Ελεονώρα Μελέτη: Ο απίστευτος λόγος για τον οποίο ζητά “διαζύγιο”

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη στον Alpha Κύπρου και στην εκπομπή Τετ α Τετ με τον Τάσο Τρύφωνος. Η παρουσιάστρια του Mega αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μητρότητα, τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη αλλά και στο #metoo.

Advertisement

Σχετικά με την γνωριμία της με τον σύζυγό της, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως γνώριζε τις αδελφές του οι οποίες είχαν προσπαθήσει να τους κάνουν… προξενιό ωστόσο η ίδια έβρισκε μία δικαιολογία για μην πηγαίνει.

“Έγινε λοιπόν εντελώς τυχαία, όταν πήγα να δω μία παράσταση του Νίκου Μουτσινά. Ήξερα ότι δεν υπήρχαν εισιτήρια και γνωρίζοντας ότι η φίλη μου ξέρει την οικογένεια, πήρα τη φίλη μου για να μου βρει. Έπρεπε να δω την παράσταση και γι’ άλλους λόγους. Έχει γίνει καθαρά για γραφειοκρατικούς λόγους, όπως επίσης για καθαρά γραφειοκρατικούς λόγους θα ήθελα να “χωρίσω”. Πρέπει να δηλώνω “πόθεν έσχες”, επειδή δηλώνει ο άντρας μου. Ξέρεις τι τρέξιμο είναι αυτό; Δεν τα μπορώ αυτά τα πράγματα, του λέω δώσε μου ένα διαζύγιο να τελειώνουμε από αυτή την ιστορία”, είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Advertisement

“Παντρευτήκαμε καθαρά για να βγει το παιδί με το επίθετο του Θοδωρή από το νοσοκομείο. Διαφορετικά θα έβγαινε Αλεξάνδρα Μελέτη. Δεν το ήθελα ούτε εγώ, ούτε ο Θοδωρής αυτό. Το είπαμε στους φίλους μας, καθαρά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις” τόνισε σε άλλο σημείο η Ελεονώρα Μελέτη.

Σχετικά με τη μητρότητα, η Ελεονώρα Μελέτη δήλωσε: “Αν υπάρχει καμπανάκι μητρότητας, εγώ δεν το είχα ακούσει ποτέ. Είχα κάτι τρελές αϋπνίες”.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement