Αξίζει να το δείτε! «Ας κρατήσουν οι χοροί» – Tο ανεπανάληπτο βιντεοκλίπ για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ’21

Στο πλαίσιο των εορτασμών για την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» κυκλοφόρησε ένα βίντεο πραγματικά συγκλονιστικό!

Advertisement

Ένα επετειακό βίντεο που συγκινεί, καθηλώνει! Με τη μουσική, τη σκηνοθεσία, το κλίμα και την ατμόσφαιρα που βγάζει.

Το «Ας κρατήσουν οι χοροί» γυρισμένο στο Παναθηναϊκό Στάδιο και στην Αγορά του Καλατράβα στο Ολυμπιακό Στάδιο, παρουσιάζει με ιδιαίτερη ευαισθησία τη διαχρονική πορεία του Ελληνισμού από την αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας.

Advertisement

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι συμμετέχοντες τηρούν τις αποστάσεις λόγω κορονοϊού, αλλά παρ’ όλα αυτά το αποτέλεσμα κόβει την ανάσα!

Το τραγούδι «Ας κρατήσουν οι χοροί» του Διονύση Σαββόπουλου ενορχηστρώθηκε εκ νέου με τη συμμετοχή 7 χορωδιών: La Familia, Εστίας Νέας Σμύρνης, Υπουργείου Εσωτερικών, Εθνικού Ωδείου, Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου, Musica, ΟΤΕ και Ωδείου Αθηνών. Οι χορωδίες συμμετείχαν αφιλοκερδώς.

Advertisement

Την σκηνοθεσία του βίντεο και τη νέα ενορχήστρωση του τραγουδιού υπογράφει ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, υπεύθυνος των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων της Επιτροπής «Ελλάδα 2021». Τη χορογραφία επιμελήθηκε η Άρτεμις Ιγνατίου.

Απλά απολαύστε το!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement