Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Η συγκλονιστική ανάρτηση της αδερφής του που ράγισε καρδιές

Συγκλονισμένοι είναι η κοινή γνώμη αλλά και σύσσωμος ο δημοσιογραφικός κόσμος από την άγρια δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Ο γνωστός δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Παρασκευής με 6 σφαίρες που δέχτηκε.

Advertisement

Η κηδεία του Γιώργου Καραϊβάζ θα γίνει σήμερα στις 3 το μεσημέρι, και φίλοι και συγγενείς θα πρέπει να μαζέψουν τα κομμάτια τους ώστε να τον αποχαιρετήσουν.

Μέσα από το «Έλα Χαμογέλα» και τον δημοσιογράφο του STAR Κεντρικής Ελλάδας, ενημερωθήκαμε για την ανατριχιαστική ανάρτηση που έκανε η αδερφή του αείμνηστου Γιώργου Καραϊβάζ στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

Advertisement

Στην ανάρτηση γράφει: «Αγόρι μου, αδερφούλη μου, δε μπορώ αγάπη μου να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε χώρισαν από την οικογένειά σου. Αγόρι μου, αγόρι μου, ψυχή μου, ποιοι ήταν αυτοί που σου στέρησαν τη ζωή; Αγάπη μου γλυκιά, για μένα ήσουν ο μικρός μου αδερφός. Δύο ήμασταν. Για μένα ήσουν το μικρό μου αδερφάκι. Σ’ αγαπώ ψυχή μου γλυκιά, δε μπορώ αγάπη μου να σου πω καλό παράδεισο, γιατί δεν ήσουν γι’ αυτό το μακρινό ταξίδι…».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement