Έκοψαν τον Λευτέρη Πετρούνια οι Ιάπωνες σκηνοθέτες

Οι Ολυμπιακοί αγώνες στο Τόκιο ξεκίνησαν έπειτα από μια δύσκολη χρονιά που πέρασε. Λόγω πανδημίας έχουν βάλει πολύ αυστηρά μέτρα και έτσι οι αγώνες διεξάγονται χωρίς καθόλου κοινό.

Advertisement

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ο βασιλιάς των κρίκων πραγματοποίησε πριν λίγη ώρα μια εξαιρετική προσπάθεια στους προκριματικούς  και εξασφαλίσει την θέση του στον μεγάλο τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Έπειτα από την προσπάθεια του που δεν είδαμε ποτέ στην τηλεόραση η κάμερα τον δείχνει να στέλνει φιλιά στις γυναίκες της ζωής του αλλά και σε όλους τους Έλληνες που τον στηρίζουν.

Advertisement

Σύμφωνα με το ertnews.gr, αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το Unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών της τηλεοπτικής μετάδοσης του προκριματικού, καθώς δεν έδειξαν την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια. Προφανώς, θεώρησαν ιδιαίτερα σημαντικές τις προσπάθειες άλλων αθλητών και όχι την προσπάθεια του Χρυσού Ολυμπιονίκη στους κρίκους το 2016 και παγκόσμιου πρωταθλητή!

Η Βασιλική Μιλλούση η οποία περίμενε με αγωνία να δει τον αγαπημένο της και να στηρίξει την εμφάνιση του φανερά εκνευρισμένη ανέβασε ένα instastory που έλεγε τα εξής: 

Advertisement

«Εδώ λοιπόν, σε λίγο θα ολοκληρωθεί ο αγώνας και εμείς δεν έχουμε δει τον Λευτέρη. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι με τη βαθμολογία του, αλλά θα θέλαμε να τον δούμε. Περιμένουμε λοιπόν, μπας και τον δείξουν»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement