Εκπτώσεις: Με click in shop ανοίγει πάλι η αγορά ένδυσης, υπόδησης και κοσμήματος

Μπορεί λόγω καραντίνας τα καταστήματα λιανικής να μην ανοίγουν σύντομα με τον γνωστό τρόπο, ωστόσο θα ανοίξουν πολύ γρήγορα με την μέθοδο του click in shop.

Advertisement

Συγκεκριμένα αφού δοθεί η έγκριση της Επιτροπής των εμπειρογνωμόνων για τον κορονοϊό, τα μαγαζιά ειδικά στους κλάδους ένδυσης, υπόδησης και κοσμήματος, θα λειτουργήσουν με «click in shop».

Τι είναι αυτή η νέα μέθοδος; Τα καταστήματα θα εξυπηρετούν τους πελάτες με προκαθορισμένα ραντεβού συγκεκριμένου αριθμού ημερησίως. Δηλαδή ο καταναλωτής θα μπορεί να μπει στο μαγαζί αφού έχει πριν κλείσει ραντεβού.

Advertisement

Σε αυτή τη συμφωνία κατέληξαν σήμερα μετά από τη συνάντηση που είχαν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης με τους εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου.

Οι καταστηματάρχες που έχουν δει τον τζίρο τους να μειώνεται στο ελάχιστο, ανυπομονούν αυτή τη στιγμή να μη χαθεί και η ευκαιρία των εκπτώσεων για να ανακάμψουν.

Advertisement

Έτσι σύντομα θα έχουμε την ημερομηνία που έστω και με αυτή την μέθοδο του «click in shop» οι καταναλωτές θα μπορέσουν να κάνουν τα ψώνια τους σε καταστήματα ένδυσης, υπόδησης και κοσμήματος.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement