Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα φοράει πλαστική σκληρή μάσκα για να της κρατάει το πρόσωπο»

Πριν από εννέα μήνες σχεδόν όλη η χώρα είχε συγκλονιστεί από την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε η 34χρονη Ιωάννα.

Advertisement

Η νεαρή κοπέλα δέχθηκε επίθεση ένα πρωινό έξω από το χώρο εργασίας της. Και τότε ξεκίνησε ο αβάσταχτος Γολγοθάς της.

Από τότε, 20 Μαϊου του 2020, η κοπέλα έχει υποβληθεί σε 8 χειρουργεία για την αποκατάσταση των σοβαρών εγκαυμάτων που φέρει στο πρόσωπο.

Advertisement

Στο πλευρό της εκτός από την οικογένεια και τους γιατρούς της είναι και η Αννίτα Ναθαναήλ. Μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη και την OΝ Time αναφέρθηκε στο πώς είναι το κορίτσι.

Είπε ότι στις αρχές Μαρτίου θα ταξιδέψουν στο Παρίσι για να εκτιμήσουν και εκεί γιατροί την κατάσταση και επιτέλους να ξεκινήσει η ίασή της.

Advertisement

Ακόμη περιέγραψε την δύσκολη καθημερινότητα της Ιωάννας λέγοντας:

«Είναι αισιόδοξη. Βλέπει φως στην άκρη του τούνελ. Κάνει υπομονή πολλή. Είναι δύσκολο. Είναι με μια μάσκα συνέχεια. Σαν να μη βλέπεις τον εαυτό σου πώς είσαι. Κοιμάται – ξυπνάει με τη μάσκα. Όλη μέρα τη φοράει. Είναι μια πλαστική σκληρή μάσκα για να της κρατάει το πρόσωπο και να σταθεροποιηθούν οι ιστοί. Ζει με τη μάσκα».

Ενώ για την κοπέλα που της έριξε το βιτριόλι και της κατέστρεψε το πρόσωπο, η Αννίτα Ναθαναήλ είπε ότι η Ιωάννα δεν αναφέρεται σε αυτή, δεν της έχει καν θυμώσει!

«Δεν αναλώνει την ενέργειά της εκεί. Είναι τόσο σοβαρή η κατάστασή της και βλέπει και η ίδια ότι πρέπει να προχωρήσει και δεν αναλώνεται από την άλλη πλευρά, γιατί βλέπει μπροστά της έχει τρελή ανηφόρα».

Ασχολείται με κάτι η Ιωάννα αυτή την περίοδο;

Βεβαίως. Η Ιωάννα κάνει καθημερινά σεμινάρια αυτοβελτίωσης και ήδη έχει μπει σε διαδικασία μέσω ενός προγράμματος για να δει τι θα κάνει στη συνέχεια. Δηλαδή κάνει διαδικτυακά μαθήματα καθημερινά και με τις ώρες.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement