Εύβοια: Η αληθινή ιστορία πίσω από τη viral φωτογραφία της Βαλεντίνας

Είναι η φωτογραφία που μαζί με την εικόνα της 81χρονης, μας συγκλόνισε στην διάρκεια της καταστροφικής πυρκαγιάς που ξέσπασε στην Εύβοια. Η αληθινή ιστορία της 9χρονης Βαλεντίνας έρχεται στο φως σήμερα και κάνει το γύρο του διαδικτύου. Η εικόνα της μικρής έγινε σύντομα viral και απασχόλησε έντονα ακόμη και τα διεθνή ΜΜΕ.

Advertisement

Ο φόβος ήταν ζωγραφισμένος στα μάτια της νομίζοντας ότι ο πατέρας της δεν είναι ζωντανός. O φωτορεπότερ, Γιώργος Μουτάφης, με post στον προσωπικό του λογαριασμό ενημέρωσε πως η Βαλεντίνα είναι καλά, βρέθηκε με τον πατέρα της και το σπίτι τους σώθηκε από τη φωτιά.

«Η Βαλεντίνα σταμάτησε να κλαίει. H μικρή Βαλεντίνα κλαίει καθώς περιμένει να γυρίσει ο πατέρας της που έμεινε πίσω για να σώσει το σπίτι τους από την φωτιά. Η μητέρα της σε κατάσταση σοκ επιχείρησε να επιστρέψει και να μπει μέσα στην φωτιά για να δει αν είναι καλά ο άντρας της αλλά την σταματήσαμε. Σαν από μηχανής θεός ο συνάδελφος Nikos Christofakis έβγαλε από το αυτοκίνητό του ένα μικρό παιχνίδι με σούπερ ήρωες και το χάρισε στο παιδί. Μόνο αν είσαι γονιός ξέρεις πώς να σταματήσεις το κλάμα ενός παιδιού!».

Advertisement

Ως τη «Φωτογραφία της Ημέρας» χαρακτήρισε η Bid την επίμαχη εικόνα. «Η Βαλεντίνα πίστευε ότι ο μπαμπάς της έχει καεί», ήταν ο τίτλος του ρεπορτάζ που συνοδευόταν από μία εικόνα, όπου η οικογένεια είχε ξανασμίξει.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement