Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Αλλάζει το σκηνικό από Δευτέρα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από τη Δευτέρα 8/2 σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Σύμφωνα με αυτό, ο καιρός θα παρουσιάσει μεταβολή με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και τις καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις.

Advertisement

Α. Πιο αναλυτικά

ΔΕΥΤΕΡΑ (08-02-2021)

Advertisement

α. Από τις προμεσημβρινές ώρες τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και βαθμιαία η δυτική Πελοπόννησος, με εξασθένηση από αργά το απόγευμα.

β. Από τις μεσημβρινές ώρες η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, σταδιακά τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς τα Δωδεκάνησα, με εξασθένηση από τις βραδινές ώρες.

Advertisement

ΤΡΙΤΗ (09-02-2021)

α. Από αργά το απόγευμα τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και σταδιακά η δυτική Πελοπόννησος, με εξασθένηση από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (10-02-2021).

β. Από τις βραδινές ώρες, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (10-02-2021) τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς η Θράκη.

Β. Θυελλώδεις άνεμοι νοτίων διευθύνσεων εντάσεως 7 με 8 μποφόρ θα πνέουν τη Δευτέρα (08-02-2021), οι οποίοι στο Αιγαίο θα φτάσουν τοπικά τα 9 μποφόρ.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement