Καιρός – ΕΜΥ: Έρχεται σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα στοιχεία της ΕΜΥ για τον καιρό της πρώτης εβδομάδας του Νοεμβρίου. Μπορεί ο Νοέμβριος να μας έκανε “Ποδαρικό” με ηλιοφάνεια, ωστόσο αυτό αναμένεται να αλλάξει μέσα στις επόμενες ημέρες. Την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου αναμένεται σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας ενώ την Παρασκευή θα έχουμε περαιτέρω πτώση.

Advertisement

Αναλυτικά λοιπόν:

ΤΡΙΤΗ 03-11-2020

Advertisement

Στα βορειοανατολικά παροδικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα πελάγη τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 04-11-2020

Advertisement

Στα ανατολικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά και βαθμιαία στη βόρεια Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά έως 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Από το απόγευμα στα νοτιοανατολικά θα ενισχυθούν και θα φτάσουν τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΕΜΠΤΗ 05-11-2020 ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06-11-2020

Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και τη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Σταδιακά θα ενισχυθούν και την Παρασκευή στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 07-11-2020

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6, στο Αιγαίο 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση.

Advertisement
  • Περισσότερα άρθρα για:
  • ΕΜΥ

Διαβάστε επίσης

Advertisement