Κορωνοϊός – Lockdown: Έρημη πόλη η Θεσσαλονίκη από σήμερα – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ρυθμούς lockdown κινείται από σήμερα η Θεσσαλονίκη με βάση τις κυβερνητικές αποφάσεις των τελευταίων ημερών. Η κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων δεν άφησε άλλα περιθώρια στους ειδικούς και οι φόβοι για ενδεχόμενο lockdown και σε άλλες μεγάλες πόλεις είναι έντονοι.

Advertisement

Οι Θεσσαλονικείς θα μπορούν να μετακινηθούν από τις 5 το πρωί έως τις 9 το βράδυ αφού πρώτα έχουν αποστείλει SMS στο 13033, όπως γινόταν στην πρώτη φάση της πανδημίας.

Η πρώτη ημέρα των περιορισμών δημιούργησε όπως θα δείτε και στο βίντεο μία πόλη φάντασμα. Κεντρικά σημεία της συμπρωτεύουσας που υπό κανονικές συνθήκες θα επικρατούσε το αδιαχώριστο, δείχνουν έρημα.

Advertisement

Δείτε τα βίντεο που δημοσίευσε το GRTIMES:

Καλή σας μέρα. Σε… ρυθμούς lockdown από σήμερα η Θεσσαλονίκη- Δείτε εικόνα από την Αγορά της πόλης -LIVE (03.11.2020)#Θεσσαλονίκη #Τσιμισκή #Αγορά #Lockdown #LIVESubscribe to GR TIMES: https://bit.ly/2oS20ApΕπισκέψου το Website: https://bit.ly/2noraGsWatch us on YouTube: https://bit.ly/2oS20ApLike us on Facebook: https://bit.ly/2mznDoqFollow us on Instagram: https://bit.ly/2AE2YmGFollow us on Twitter: https://bit.ly/2o7Gis0Κατεβάστε την εφαρμογή του GRTimes για να ενημερώνεστε πανεύκολα στη συσκευή σας:Για Android: https://bit.ly/2Iwjkl9Για Apple: https://apple.co/2TAnw9JΓια να είσαι πάντα ενημερωμένος και με τις αποκλειστικές ειδήσεις του GRTimes, κάνε εγγραφή στο Newsletter: https://bit.ly/2IKPeOj

Δημοσιεύτηκε από GR TIMES στις Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2020

H ΕΛ.ΑΣ από νωρίς το πρωί πραγματοποιεί ελέγχους για τις μετακινήσεις:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement