Κορονοϊός: Ξεκινάει πάλι το click away από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου!

Μία πολύ ευχάριστη είδηση για την αγορά και τους καταναλωτές ανακοίνωσε σήμερα ο γενικός γραμματέας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Advertisement

Όπως είπε σε συνέντευξή του στον ΘΕΜΑ 104,6:

«Από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, εφόσον όλα πάνε καλά, θα ανοίξουν ξανά τα καταστήματα που λειτούργησαν και μέσα στις γιορτές, και θα επανέλθει το click away, για το οποίο επιβραβεύτηκε η επιλογή της κυβέρνησης, καθώς βοηθήθηκαν πολλοί κλάδοι να επιβιώσουν».

Advertisement

Ο γενικός γραμματέας τόνισε ότι: «τα βιβλιοπωλεία έγραψαν ρεκόρ τζίρου, τα παιχνίδια σχεδόν κάλυψαν τη ζημία του έτους, οι μεγάλες επιχειρήσεις ηλεκτρονικού και ηλεκτρικού εξοπλισμού κατέγραψαν 35-40% του όγκου τους, ενώ οι μικρές επιχειρήσεις της γειτονιάς πραγματοποίησαν ικανοποιητικό τζίρο».

Κι εξήγησε τους λόγους που η κυβέρνηση επέλεξε αυτόν τον τρόπο ανοίγματος της αγοράς: «Να αποσυμφορηθεί ο τομέας των ταχυμεταφορών, να εξυπηρετηθούν οι καταναλωτικές ανάγκες και να διασωθούν εποχικοί κλάδοι».

Advertisement

Ακόμη ο κ. Σταμπουλίδης σημείωσε ότι το click in shop, θα είναι το αμέσως επόμενο μέτρο: «Δεν είμαστε σε αυτή τη φάση, είμαστε όμως έτοιμοι όταν δοθεί το πράσινο φως από τους ειδικούς να είναι το επόμενο βήμα, που θα έχει πάλι κανόνες, όπως η αναλογία του κόσμου ανά τετραγωνικό μέτρο, η εποπτεία της μετακίνησης».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement