Οι αγρότες της Λάρισας έφτιαξαν φέτος ημερολόγιο μαζί με τις αγρότισσες!

Οι αγρότες από τη Σκοπιά Φαρσάλων φωτογραφήθηκαν και φέτος για το περίφημο ημερολόγιο του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού.

Advertisement

Όπως δήλωσε σχετικά ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκοπιάς Ηλίας Τσούτσος, που είχε την ιδέα και την επιμέλεια του “έργου”: «Πρόκειται για το νέο μας ημερολόγιο για το 2021, το οποίο αποτελείται από παιδιά του χωριού μας, από 10 αγόρια και 4 κορίτσια, ποζάροντας σε καθημερινές εργασίες καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, έτσι ώστε να στρέψουμε τον κόσμο πίσω στα χωριά μας, να αποκτήσουν ξανά την παλιά αίγλη που έχουν χάσει».

Βέβαια δεν περνά απαρατήρητο ότι τόσο τα αγόρια που ποζάρουν όσο και τα κορίτσια δεν θυμίζουν απλούς αγρότες κι αγρότισσες που συναντά κανείς καθημερινά στα χωράφια.

Advertisement

Τα γυμνασμένα τους κορμιά, το πώς έχουν ποζάρει στον φωτογραφικό φακό και το όλο styling τους θυμίζουν περισσότερο μοντέλα του GNTM σε βουκολική δοκιμασία…

Στη μία πόζα ταΐζουν με μπιμπερό τα αρνάκια, σε άλλη μεταφέρουν τα στάχυα, σε τρίτη ποζάρουν όλοι μαζί με τις φόρμες εργασίας ξεκούμπωτες.

Advertisement

Αν επιθυμείτε να παραγγείλετε το ξεχωριστό αυτό ημερολόγιο και να ενισχύσετε τον Σύλλογο, θα το βρείτε στην σελίδα του συλλόγου στο Facebook με την ονομασία: Πολιτιστικός Σύλλογος Σκοπιάς.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement