Ποια και πώς θα ανοίξουν τα μαγαζιά τις επόμενες μέρες

Στον ρυθμό των εορτών αλλά και του Lock down παραμένει η χώρα κι έτσι το ωράριο και ο τρόπος που θα λειτουργήσουν τα καταστήματα τις επόμενες μέρες, είναι διαφορετικός από άλλες χρονιές.

Advertisement

Το Σάββατο 2 Ιανουαρίου όπως συνηθίζεται θα είναι κλειστά όλα τα μαγαζιά: σούπερ μάρκετ και υπόλοιπα λιανικής και «click away».

Την Κυριακή 3 Ιανουαρίου όμως θα λειτουργήσουν κανονικά: τα σούπερ μάρκετ και άλλα καταστήματα τροφίμων (π.χ. μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία), τα φαρμακεία, τα συνεργεία αυτοκινήτων και καταστήματα που λειτουργούν με «click away», μπορούν να λειτουργήσουν με προτεινόμενο ωράριο (07:00-21:00).

Advertisement

Αυτή την πρώτη Κυριακή του έτους, δεν θα ανοίξουν όπως έχουν ανακοινώσει, τα καταστήματα των αλυσιδών σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και Μασούτης. Αντιθέτως τα ΑΒ Βασιλόπουλος θα λειτουργήσουν, με ωράριο 9:00-17:00.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι θελήσουν να επισκεφθούν τα καταστήματα θα πρέπει να στείλουν γραπτό μήνυμα με το νούμερο 2 στο 13033 ή να συμπληρώσουν το ανάλογο έντυπο μετακίνησης, (forma.gov.gr: Εκτύπωση βεβαίωσης μετακίνησης).


Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement