Φρίκη στην Κρήτη: Βίαζε την εγγονή του από την ηλικία των 5 ετών

Μία ακόμη φρικτή υπόθεση βλέπει το φως της δημοσιότητας σήμερα αυτή τη φορά από την Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο. Ανήλικη έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο τον παππού της και μάλιστα στην ηλικία των 5 ετών.

Advertisement

Θύτης ένας 68χρονος άνδρας από την Ινδία ο οποίος διαπιστώθηκε, έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα της Αστυνομίας ότι βίαζε την ανήλικη εγγονή του που είναι πλέον 14 ετών από την ηλικία των 5 ετών. Η ανήλικη σύμφωνα με το ρεπορτάζ είχε προσπαθήσει να δώσει τέλος στη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2022 κόβοντας τις φλέβες με ξυραφάκια. Το περιστατικό αυτό ήταν που οδήγησε στο να βγει η υπόθεση στο φως σύμφωνα με το flashnews.gr. Η 14χρονη εκμυστηρεύθηκε σε νοσηλεύτρια τον λόγο για τον οποίο οδηγήθηκε στην απόπειρα αυτοκτονίας.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες (24.10.2022) στο Ηράκλειο αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από κ Ανακριτή Ρεθύμνου για βιασμό ,απόπειρα βιασμού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια πράξεις οι οποίες έλαβαν χώρα σε βάρος ανήλικης αλλοδαπής από τα έτη 2013 ή 2014 έως το 2020. Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στο κ Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement