Γιώργος Γεωργίου: Η τελευταία συγκλονιστική συνέντευξη με την εξομολόγηση για τον αργό θάνατο του γιου του

Ο Γιώργος Γεωργίου έφυγε από τη ζωή σήμερα 5/6 στα 71 του χρόνια και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στο χώρο της δημοσιογραφίας. Ο ίδιος είχε ανέβει τον δικό του προσωπικό γολγοθά το 2017 και οι δυσκολίες μετά την απώλεια του γιου του ήταν μεγάλες.

Advertisement

Τον Οκτώβριο του 2019, ο Γιώργος Γεωργίου είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή Μεσάνυχτα της Ελεονώρας Μελέτη στην τελευταία του συνέντευξη, και συγκλόνισε το πανελλήνιο με την εξομολόγηση του για το θάνατο του γιου του από μία σπάνια παραλυτική ασθένεια.

«Ο γιος μου έφυγε από τη ζωή εξαιτίας μιας σπάνιας νόσου. Όταν η πρώτη μου γυναίκα έμαθε ότι η ασθένεια του γιου μας δεν έχει επιστροφή, πήγε να αυτοκτονήσει. Σηκώθηκα το πρωί, είδα τα μαλλιά μου άσπρα, έτρωγα ψίχα ψωμί και έσπαγαν τα δόντια μου, από τη στεναχώρια. Η μεγάλη πληγή για μένα ξέρεις ποια ήταν; Τον κοίταζα κι έλεγα… τι αισθάνεται αυτό το παιδί μέσα του. Δεν τον ρώτησα ποτέ. Ούτε αυτός μου το είπε, αλλά καταλάβαινα τι ψυχολογικά είχε μέσα του.

Advertisement

Η πρώην σύζυγός μου ήταν ηρωίδα, ζούσε επί 15 χρόνια έναν Γολγοθά. Είχα πάει στο νοσοκομείο κι έκανα εγχείρηση προστάτη. Είχα τους ορούς, τα ράμματα… Με πήρε η Μαρία, Σάββατο βράδυ, και μου είπε ότι το παιδί είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και είναι στο νοσοκομείο.

Τη Δευτέρα το πρωί, βγάζω τους ορούς μόνος μου, λέω στον γιατρό να μου κόψει τα ράμματα κι έφυγα και πήγα στο Τζάνειο, ήταν στην εντατική. Στις 5 το απόγευμα μου λέει ο γιατρός “δεν είναι θέμα ημερών, είναι θέμα ωρών πια”, στις 8 παρά 20 πέθανε. Πήγα στις 5, ήταν σε κώμα, απλά τον είδα και 8 παρά 20 πέθανε.

Advertisement

Έξι μήνες μετά το θάνατο του γιου μου έπαθα ανακοπή. Όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο το πρώτο πρόσωπο που είδα ήταν της κόρης μου που με παρακαλούσε να μην πεθάνω», είχε πει τότε ο Γιώργος Γεωργίου.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement