Νόνικα Γαληνέα – Η τελευταία συγκλονιστική συνέντευξη: «Δεν θέλω να ανησυχεί κανείς σας για µένα»

Η Νόνικα Γαληνέα έφυγε από τη ζωή 6 ημέρες πριν από τα γενέθλιά της και η είδηση του θανάτου της σκόρπισε απέραντη θλίψη. Η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 85 ετών. Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη 6 Ιουνίου, στη 1 το μεσημέρι, από το Α΄ Νεκροταφείο.

Advertisement

Η ηθοποιός είχε δώσει την τελευταία της συνέντευξη στο «Secret», όπου και είχε μιλήσει για την περιπέτεια της υγείας της.

«Έχασα τις αισθήσεις µου, µε βρήκαν κάτω», είπε αρχικά και στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον φόβο που ένιωσε ότι θα χάσει τη ζωή της. «Κοιτάξτε, όλοι θα “φύγουµε” κάποια στιγµή. Θα µπορούσε άνετα να πρόκειται για τη δική µου στιγµή, αλλά είµαι εδώ, είµαι ζωντανή και θεωρώ τον εαυτό µου ιδιαίτερα τυχερό. ∆εν θέλω να ανησυχεί κανείς σας για µένα.

Advertisement

Προσωπικά προστατεύω τον εαυτό µου και το ίδιο εύχοµαι σε όλους σας. Οσον αφορά τον θάνατο, όπως ξεκίνησα να εξηγώ, όχι, δεν τον φοβήθηκα. Ο λόγος είναι πως είµαι γεµάτη από πράγµατα που έζησα, νιώθω πλήρης µέσα µου, ολοκληρωµένη. Πιστεύω πολύ στην Παναγία. ∆εν θεωρώ εξάλλου πως τελικά µας έχει µείνει και κάτι άλλο εκτός από την πίστη µας. ∆εν βλέπετε το χάλι στο οποίο βρίσκεται ο κόσµος σήµερα; Αυτό, δε, που συνέβη -και συµβαίνει ακόµη- µε την έξαρση του κορονοϊού είναι τραγικό», συμπλήρωσε.

Τέλος, αποκάλυψε αν είχε νοσήσει από κορωνοϊό. «Οχι, δεν κόλλησα γιατί, όπως και να έχει, πλέον δεν πάω πουθενά. Βλέπω τηλεόραση µε πολύ πόνο στο στοµάχι, γιατί θλίβοµαι βαθύτατα. ∆είτε πού καταντήσαµε… Και ο κορονοϊός να µην υπήρχε, τα πράγµατα που αντικρίζω στην τηλεόραση είναι φρικαλέα. Αυτά που λέγονται και ακούµε τώρα πια σε καθηµερινή βάση είναι φόνοι, βιασµοί», δήλωσε.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement