Τέμπη: Η συγκλονιστική εξομολόγηση διασωθείσας του μοιραίου τρένου – «Συγγνώμη που έζησα»

Τις τραγικές στιγμές που έζησε το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου μέσα στο μοιραίο τρένο των Τεμπών, περιέγραψε στον τηλεοπτικό αέρα του Mega η Ελίνα. Η διασωθείσα αποκάλυψε πως προσπάθησε να επιστρέψει στην δουλειά της, χωρίς αποτέλεσμα λόγω του σοκ που έχει υποστεί.

Advertisement

«Συγγνώμη που έζησα. Πέρασαν 13 μέρες. πρώτη μέρα έξω από το σπίτι. Πρώτη ημέρα ήρθα για δουλειά. Όλα είναι ίδια, ο ήλιος, ο ήχος της θάλασσας, ο κόσμος που συνεχίζει κανονικά τη ζωή του. Για μένα όμως τίποτα δεν είναι το ίδιο. Σωματικά οι γιατροί είπαν ότι σε δύο μήνες θα είμαι καλά και λειτουργική. Ψυχικά μπορεί να μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα, πότε θα φύγει αυτό το βάρος από πάνω μας;», ανέφερε η διασωθείσα.

«Το ίδιο εισιτήριο δεν πληρώσαμε; Το ίδιο ταξίδι δεν κάναμε; Κανείς μας δεν έφταιγε. Γιατί να καταφέρω να ζήσω εγώ και όχι οι άλλοι; Ήταν ηλικιακά μικρότερα παιδιά από μένα. Γιατί να μην ζήσουν και εκείνοι; Έχουμε ενωθεί και θα το κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος, όχι για εμάς, για τους συνεπιβάτες μας που δεν θα ξαναγυρίσουν σπίτι.

Advertisement

Συγγνώμη. Συγγνώμη που δεν μπορέσαμε κάπως να σας βοηθήσουμε και να σας βγάλουμε από τη φωτιά. Ζητάμε απλά δικαίωση γι’ αυτούς που χάθηκαν. Ίσως μόνο γιατί έτσι απαλύνει λίγο τον πόνο μας προς αυτές τις αδικοχαμένες ψυχές», συμπλήρωσε η Ελίνα.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement