Γιώργος Καράβας: Ο νέος coach του GNTM

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τον νέο coach του τρίτου κύκλου του GNTM

Advertisement

Λίγο πριν ξεκινήσει ο τρίτος κύκλος του Next Top Model  δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις ακούσει το όνομα του άντρα που θα βρίσκεται παρασκηνιακά για να βοηθάει τα αγόρια  – μοντέλα και δεν είναι άλλο από αυτό του Γιώργου Καράβα.

Η αρσενική «Έλενα Χριστοπούλου» του GNTM3 είναι το νέο καυτό όνομα που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και θα είναι ο νέος coach. 

Advertisement

Ο Γιώργος Καράβας όμως δεν επιλέχτηκε τυχαία από την παραγωγή του GNTM. Έχει εργαστεί ως μοντέλο στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου και θεωρείται ένα από τα καλύτερα μοντέλα διεθνώς. Έχει περπατήσει χιλιόμετρα σε διεθνείς πασαρέλες και έχει συμμετάσχει σε πολλές διαφημιστικές καμπάνιες τόσο σε Ελλάδα όσο και σε εξωτερικό.

Σε μικρή ηλικία ήθελε να γίνει αθλητικογράφος όμως η ζωή είχε άλλα σχέδια για αυτόν. Το modeling θα μπει τυχαία στην ζωή του. Οι τέλειες αναλογίες του και το γυμνασμένο σώμα του όμως, τον έκαναν περιζήτητο στους ξένους οίκους μόδας.

Advertisement

Με προτροπή της γυμνάστριας Γιάννας Νταρίλη, ο νεαρός τότε Γιώργος βρέθηκε στο εξωτερικό να συνεργάζεται με τον οίκο μόδας Zegna και στην συνέχεια να περπατάει σε πασαρέλα του οίκου Armani. 

Έζησε πολλά χρόνια στο εξωτερικό και εργάστηκε με μερικούς από τους μεγαλύτερους οίκους όπως Gaultier, Cavalli, Burberry, Harrods, S.Oliver κτλ.

Την γυναίκα της ζωής του θα την γνωρίσει ξαφνικά σε ένα μαγαζί όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, και ο έρωτας τους θα είναι κεραυνοβόλος. Η Ραφαέλα Ψαρρού θα είναι η γυναίκα που θα ξυπνήσει μέσα του την ανάγκη να νοικοκυρευτεί και να δημιουργήσει οικογένεια. Η σχέση τους μετράει ήδη 8 χρόνια.

Έχουν 2 παιδιά, ένα αγοράκι 7 ετών, τον Φίλιππο και ένα κοριτσάκι 5,5 ετών, την Καλλιόπη. 

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement