Η νέα ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου για την περιπέτεια της υγείας της: «Σύντομα θα σας πω τι είχα»

Μία νέα ανάρτηση από το νοσοκομείο έκανε η Μαρία Κορινθίου αφού χτες υποβλήθηκες σε χειρουργική επέμβαση. Η ηθοποιός και συνεργάτης της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό ότι θα λείψει για μερικές ημέρες από την εκπομπή αλλά δεν θέλησε να αποκαλύψει μέχρι στιγμής, την αιτία που την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Advertisement

Η ίδια μοιράστηκε μία ακόμη φωτογραφία της με τον γιατρό και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στο κοινό της για τα μηνύματα και την αγάπη που δέχτηκε. Όπως είπε, σύντομα θα αποκαλύψει τι ακριβώς της συνέβη.

Κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έγραψε: «Θα το λέω και θα το ξαναλέω. Πόσο σημαντικό σε αυτή τη ζωή είναι να περιτριγυρίζεσαι και να μαγνητίζεις ανθρώπους στη ζωή σου που σε αγαπάνε, σε αγκαλιάζουν, σε προσέχουν. Ο γιατρός μου, ο εξαιρετικός γιατρός μου και με αγαπάει, και με πρόσεξε και τον «παίδεψα» και με έκανε περδίκι και θέλω να το μοιραστώ δημόσια πόσο σπουδαίος είναι, και δημόσια να του πω ένα τεράστιο ευχαριστώ! Ευχαριστώ πολύ πολύ για την αγάπη σου πάνω απ’ όλα!».

Advertisement

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Σύντομα θα σας πω τι είχα….μεγάλο κύμα αγάπης και από όλους εσάς, διαβάζω μερικά μηνύματα( δεν μπορώ ακόμα), θα σας στειλω καρδιές και ευγνωμοσύνη. Και μόνο που με λέτε “Μαράκι μας” …πετάω».

Δείτε την ανάρτηση:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement