Η Ελένη Πετρουλάκη είναι περήφανη μητέρα και μίλησε για την κούκλα κόρη της Άννα Μαρία

Η Ελένη Πετρουλάκη άνοιξε την καρδιά της στην εφημερίδα Real και στην Κορύνα Μαντάγαρη για την πρωτότοκη κόρη της Άννα Μαρία Ίβιτς.

Advertisement

Η αγαπημένη γυμνάστρια Ελένη Πετρουλάκη σε μια από τις σπάνιες φορές μιλά στη Real News με περηφάνια για την μεγάλη της κόρη Άννα Μαρία που διαπρέπει στον αθλητισμό και πως μαζί με τον επί 20 χρόνια σύντροφο ζωής της και σύζυγό της Ίλια Ίβιτς τη στηρίζουν σε κάθε της βήμα.

Η κόρη της Ελένης Πετρουλάκη του Ιλια Ιβιτς, Άννα Μαρία, ακολουθεί Tα βήματα των διάσημων γονιών της ή μάλλον την προπόνησή τους ακολουθεί η Άννα Μαρία Ίλιτς που διαγράφει τη δική της πορεία στον χώρο του αθλητισμού και συγκεκριμένα στο στίβο. Μάλιστα η Άννα Μαρία σημείωσε μεγάλη επιτυχία στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα στίβου, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Καν της Γαλλίας όπου αγωνίστηκε στον τελικό των 400 μέτρων κατακτώντας την έκτη θέση με χρόνο 57,83.

Advertisement

Περήφανη μητέρα, η Ελένη Πετρουλάκη μιλά στη Real News για την κόρη της:

«Η Άννα Μαρία ασχολείται με τον στίβο από πέντε χρονών και έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να βρίσκεται σε αυτό το σημείο. Ειδικά η ύλη που έχουν τα ελληνικά σχολεία δεν βοηθά τα παιδιά που ασχολούνται με τα αθλήματα. Μόνο υπερηφάνεια μπορούμε να νιώθουμε με τον Ιλια ως γονείς και είμαστε δίπλα της σε κάθε της βήμα. Ειδικά λόγω της φύσης του επαγγέλματός τόσο του δικού μου όσο και του Ίλια, καταλαβαίνουμε απόλυτα και τον κόπο και την προσπάθεια που καταβάλει. Είναι στην ομάδα στίβου του ΣΑΚΑ Κολλεγίου Αθηνών Ψυχικού με προπονητή τον Ιωάννη Οικονόμου και με τη συμμετοχή της στην ομάδα σκυταλοδρομίας στους αγώνες της Παγκόσμιας Γυμνασιάδας, η οποία κατέλαβε την 3η θέση, κάτι που της έχει εξασφαλίσει ήδη μια θέση άνευ εξετάσεων στα ΤΕΦΑΑ αν το επιθυμεί ή μοριοδότηση σε πολλές άλλες σχολές στην Ελλάδα. Ο αθλητισμός είναι ένα μέσο για μια θέση στα πανεπιστήμια της Αμερικής, γιατί θέλει να σπουδάσει Fashion Businnes μια ειδικότητα που δεν υπάρχει στην Ελλάδα» και προσθέτει για το πώς διαχειρίζεται εκείνη και ο σύζυγός της διεθνής παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ίλια Ίβιτς το γεγονός ότι σύντομα η Άννα Μαρία θα ανοίξει τα φτερά της για την Αμερική « Θα είμαστε πάντα δίπλα της και θα την στηρίζουμε σε κάθε της βήμα. Άλλωστε δεν μπορούμε να της φέρουμε αντίρρηση και δεν είναι σωστό τα παιδιά μας να βαδίζουν στο δρόμο που εμείς θέλουμε».

Advertisement

Η εθνική μας γυμνάστρια που γνώρισε στις Ελληνίδες την καθημερινή γυμναστική ακόμα και στα στενά πλαίσια του σπιτιού τους γεμάτη ενθουσιασμό δηλώνει:

«Ο σκοπός μου ήταν τα παιδιά μου να ασχοληθούν με τον αθλητισμό για να περάσουν ήσυχη εφηβεία χωρίς κακές επιρροές , γιατί όταν ένα παιδί αθλείται μένει μακριά και από το ποτό και από το τσιγάρο αλλά και από τις κακές συναναστροφές ενώ ταυτόχρονα κάνει καλό στην υγεία του. Αυτή είναι και η συμβουλή που δίνω στις μαμάδες. Άλλωστε κατά τη διάρκεια της καραντίνας που σταμάτησαν οι αθλητικές δραστηριότητες είδαμε πόσο κακό έκανε στην ψυχολογία των παιδιών. Όλα τα παιδιά μου ασχολούνται με τον αθλητισμό. Η Μίλα είναι στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, η Δωροθέα ασχολείται με τον στίβο και η Ηλιάνα αθλείται».

Η Ελένη Πετρουλάκη είναι μία από τις αγαπημένες μας γυμνάστριες που μάλιστα έχει καταφέρει σε βάθος χρόνου να συνδυάσει άψογα καριέρα και οικογένεια. Η αγαπημένη γυμνάστρια έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τον σύζυγό της και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Ίλια Ίβιτς, με τον οποίο είναι αχώριστοι τα τελευταία είκοσι χρόνια και έχουν αποκτήσει τέσσερις κόρες, την 17χρονη Άννα Μαρία, τις 14χρονες δίδυμες Μίλα και Δωροθέα και την 11χρονη Hλιάνα. Η 17χρονη κοπέλα έχει κληρονομήσει τόσο την ομορφιά της μητέρας της όσο και την αγάπη της για τη γυμναστική.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement