Η Ευγενία Σαμαρά κόβει την ανάσα στο πιο εντυπωσιακό εξώφυλλο της καριέρας της

Είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της μικρής οθόνης και είδε τις μετοχές της να ανεβαίνουν με τις εκπληκτικές ερμηνείες της μέσα από τον Σασμό. Ο λόγος για την εντυπωσιακή Ευγενία Σαμαρά που μας έκανε να παραμιλάμε για άλλη μια φορά.

Advertisement

Η τηλεοπτική Στέλλα από την δραματική σειρά του Alpha φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του περιοδικού Omikron και έκανε για άλλη μια φορά τους θαυμαστές της να υποκλιθούν.

Η ηθοποιός κάνει για άλλη μια φορά την έκπληξη επιλέγοντας ρούχα του σχεδιαστικού διδύμου Mi-Ro. Η ίδια μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τη δουλειά και την καθημερινότητα της και για άλλη μια φορά έκανε το ίδιο.

Advertisement

Απολαύστε την Ευγενία Σαμαρά με άκρως καλοκαιρινό σετ σε μπλε αποχρώσεις, με σιθρού ύφασμα και υπέροχη εφαρμογή.

Η εξομολόγηση για τη ψυχοθεραπεία και την απώλεια του πατέρα της στο Down Town Κύπρου και στον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου:

Η μεγαλύτερη δυσκολία που βίωσα ποτέ ήταν η απώλεια του πατέρα μου, πριν από ένα χρόνο περίπου, «αδειασα» ξαφνικά και ένιωσα συναισθήματα που δεν μπορώ να στα περιγράψω. Για μένα, ωστόσο, είναι σήμερα απελευθερωτικό το ότι τα είχα πει όλα με τον μπαμπά μου, όταν έπρεπε… Ήμασταν πολύ συνδεδεμένοι, είχαμε πολύ ωραία σχέση – είμαι πολύ τυχερή για όλα όσα μου έδωσε…

Advertisement

Τα δύσκολα είναι μόνο αυτά που δεν αλλάζουν… Με τον καιρό, βέβαια, μαλακώνει αυτό το γεγονός, αλλά δεν μπορεί ποτέ να ξεπεραστεί. Θα είναι πάντα εκεί! Είναι έτσι κι αλλιώς μέσα μου συνεχώς, και μου λείπει, μου λείπει πολύ. Είναι αυτή η επαφή…

Η Ευγενία Σαμαρά στο πιο εντυπωσιακό εξώφυλλο της καριέρας της!

Ποιες είναι οι «σταθερές» σου στη ζωή, Ευγενία;

Οι μόνες «σταθερές» που θέλω να έχω στη ζωή, είναι οι δικοί μου άνθρωποι, τίποτ’ άλλο δεν μπορεί να είναι σταθερό.

Έχεις πάει ποτέ σε ψυχολόγο;

Ναι, έχω κάνει ψυχοθεραπεία αρκετά χρόνια. Και πάντα υπάρχει κάτι στη ζωή μου που έχει να κάνει με αυτοβελτίωση, με μια «γνωριμία» καλύτερη με τον εαυτό μου.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement